Ngarep > Babagan awake dhewe >Layanan Kita

Layanan Kita

Layanan pra-penjualan:

. Konsultasi produk: Personel sales kita bakal sabar mangsuli pitakon sampeyan babagan produk lan menehi data teknis lan informasi parameter sing cocog.

. Pengalaman test drive: Sampeyan bisa ngalami kinerja produk lan pengalaman nyopir ing showroom utawa lokasi sing wis ditemtokake.

. Syarat khusus: Yen sampeyan duwe syarat kustomisasi khusus, kita bakal menehi solusi sing digawe khusus.


Layanan in-sales:

. Pelacakan pesenan: Kita bakal menehi layanan nelusuri pesenan kanggo mesthekake yen pesenan sampeyan diproses lan diatur supaya dikirim kanthi tepat wektu.

. Layanan pangiriman: Kita bakal nyedhiyakake layanan pangiriman sing aman, cepet, lan profesional lan mesthekake mriksa kualitas lan proses rinci sadurunge pangiriman kendaraan.

. Persetujuan layanan sawise-sales: Kita menehi sampeyan perjanjian layanan sawise-sales rinci kanggo mesthekake yen hak layanan sawise-sales sampeyan dilindhungi.


Layanan sawise-sales:

. Layanan garansi: Kita nyedhiyakake layanan garansi lengkap kanggo mesthekake yen produk sampeyan didandani lan dijaga sajrone periode garansi.

. Layanan pangopènan lan ndandani: Kita duwe tim pangopènan lan peralatan profesional kanggo nyedhiyakake layanan pangopènan lan perbaikan sing komprehensif.

. Pasokan spare parts: Kita nyedhiyakake spare parts asli lan aksesoris kanggo mesthekake yen produk sampeyan entuk efek pangopènan lan perbaikan sing paling apik.

Kita yakin manawa produk berkualitas tinggi mbutuhake layanan berkualitas tinggi kanggo ndhukung. Kita bakal terus nambah layanan pra-sales, ing-sales, lan sawise-sales kanggo nyedhiyani sampeyan karo pengalaman layanan sing luwih apik.