Ngarep > Babagan awake dhewe >Pabrik Kita

Pabrik Kita

Pabrik kasebut dumunung ing Taman Industri Haikou, Kunming, provinsi Yunnan, sing jembaré 243,3 hektar. Ing Desember 2021, perusahaan duwe 201 karyawan sing kadhaptar, kalebu 45 tenaga profesional lan teknis. saiki duwe bengkel las lan perakitan, bengkel lukisan, bengkel perakitan akhir, bengkel inspeksi, trek uji, lan fasilitas umum. Perusahaan kasebut nduweni kualifikasi produksi kanggo kendaraan penumpang modifikasi ukuran medium lan gedhe lan kendaraan khusus, kayata truk pickup listrik, kendaraan logistik, sprinkler banyu, truk kulkas, truk sampah, RV, lan ambulans. Perusahaan iki uga nduweni kualifikasi produksi sepeda motor listrik, lan entuk kualifikasi produksi becak listrik ing Maret 2021, lan miwiti penjualan massal becak listrik ing Mei 2021.


Ing baris produksi nderek tata proses "welding-assembly, lukisan, Déwan pungkasan, lan pengawasan" kanggo kabeh proses Manufaktur kendaraan, lan dilengkapi peralatan khas kanggo produksi kendaraan kabèh, kayata uncoiling garis, mesin shearing, punching mekso, peralatan perakitan pungkasan, kulit mulet lan narik mesin, robot welding otomatis, elektroforesis, putty scraping, polishing, foaming, uyuh, baking, ban soyo tambah, ngangkat lan gabung welding, baris simulasi udan, kabèh baris testing kendaraan, trek test standar, lan liyane . Perusahaan iki nduweni kapasitas produksi taunan 2.000 diesel canggih, energi resik, lan kendaraan penumpang energi anyar, 3.000 kendaraan khusus, 20.000 konversi kotak kargo, 20.000 truk pickup listrik, lan 100.000 becak listrik.