Ngarep > Babagan awake dhewe >Sejarah Kita

Sejarah Kita

Herun Technology (Yunnan) Co., Ltd., anak perusahaan Yunnei Power Group, minangka produsen truk pickup listrik terkemuka, sing ana ing Zona Perdagangan Bebas Pilot China (Yunnan). Minangka produser utama mesin bolongan cilik lan medium ing China, Yunnei Power Group nduweni sumber daya sing sugih ing teknologi produk, jaringan layanan dodolan, tata letak pasar jaban rangkah, lan rantai pasokan domestik.

Herun Technology nggabungake teknologi produksi canggih, standar, lan fasilitas pendukung rantai industri ing telung industri utama: kendaraan energi anyar, mesin lan kendaraan bahan bakar tradisional, lan pelumas.


Produk kita kalebu ing ngisor iki:

EV truk pickup:utamane kalebu Petualang, Awan Luar Negeri, Drive Eropa, Kargo Tertutup, Drive Eropa, King Single-row 4WD, King Double-row 4WD lan model liyane

Produk kita minangka rekan kerja sing sampurna. Mobil iki ngidini sampeyan ngrampungake sebagian besar tugas lungo saben dina. Daya sing apik ndadekake kemampuan mendaki sing apik. Diinstal otomatis anti slip munggah fungsi kontrol cerdas, meh rampung unsur ramp slip masalah mobil. Kendaraan tumindak anteng ing sembarang kondisi dalan. Iku ngijini sampeyan kanggo ngatur miturut macem-macem kabutuhan beda.

Generator listrik:Teknologi pembangkit listrik dikembangake adhedhasar mesin diesel sing digunakake ing kendaraan YUNNEI, kanthi persediaan sosial sing gedhe lan linuwih sing wis divalidasi kanthi lengkap dening pasar. Pamindahan kisaran saka 1.0L kanggo 48L, lan daya isine 12-1900KW.

Teknologi pembangkit listrik YUNNEI nduweni jangkoan sing wiyar, kalebu pembangkit listrik kecepatan rendah 1500rpm, pembangkit listrik spesifik rantai dingin 1800rpm, lan pembangkit listrik kecepatan dhuwur 3000-3600rpm, ing antarane produk liyane.

Dibandhingake karo teknologi liyane, teknologi pembangkit listrik kita duwe kaluwihan kayata linuwih dhuwur, daya dhuwur, ukuran cilik, bobot entheng, ijo lan ramah lingkungan, lan irit bahan bakar, kanthi teknologi injeksi bahan bakar elektronik sing nutupi kabeh daya.

 

Kita bangga ngumumake yen ing September 2022, Herun Technology lan Chery International entuk kerjasama strategis, dadi salah siji saka papat eksportir inti Chery International ing donya. Kita duwe kerjasama sing jero karo Chery International ing Asia-Pasifik, Afrika, Amerika Selatan, lan wilayah liyane kanggo nindakake pangembangan pasar lan ekspor kendaraan bahan bakar lan kendaraan energi anyar. Nggoleki masa depan, kita bakal terus nambah investasi kanggo njamin output produk sing berkualitas kanthi ngenalake aplikasi teknologi anyar. Tujuan kita yaiku nyedhiyakake produk lan teknologi sing paling kompetitif kanggo mitra internasional nalika mbantu dheweke nglengkapi kaluwihan lan entuk pangembangan sing luwih dhuwur.