Ngarep > Babagan awake dhewe >Aplikasi Produk

Aplikasi Produk

Range aplikasi kanggo truk pickup listrik:

Pangiriman kutha:Truk pickup listrik cocok kanggo ngirim barang ing wilayah kutha, kayata kiriman ekspres, kiriman panganan, lan kiriman supermarket.

Koleksi sampah:Truk pickup listrik bisa digunakake kanggo koleksi sampah kutha, nyuda gangguan lan polusi lingkungan.

Transportasi tetanèn:Truk pickup listrik bisa ngangkut produk tetanèn ing deso, kayata palawija, unggas, lan ingon-ingon.

Situs konstruksi:Truk pickup listrik cocok kanggo ngangkut bahan konstruksi, alat, lan liya-liyane ing situs konstruksi.

Perawatan fasilitas umum kutha:Truk pickup listrik bisa digunakake kanggo pangopènan fasilitas umum kutha, kayata lampu jalan, taman ijo, lsp.