Ngarep > Babagan awake dhewe >Peralatan Produksi

Peralatan Produksi

Body welding lini produksi:digunakake kanggo ngelas struktur awak, kalebu pigura, panel awak, lsp.

Lini produksi lukisan:digunakake kanggo lukisan lan baking awak, kalebu primer, topcoat, jas bening, etc.

Lini produksi perakitan:digunakake kanggo ngumpulake awak karo komponen kayata mesin, transmisi, motor, baterei, lan sapiturute kanggo mbentuk kendaraan listrik lengkap.

Lini produksi motor:digunakake kanggo ngasilake motor listrik lan sistem kontrol sing dibutuhake kanggo kendaraan listrik.

Lini produksi baterei:digunakake kanggo ngasilake komponen baterei lan sistem manajemen baterei sing dibutuhake kanggo kendaraan listrik.

Pengisian peralatan lini produksi:digunakake kanggo ngasilake peralatan pangisi daya kayata pangisi daya lan stasiun pangisi daya sing dibutuhake kanggo kendaraan listrik.

Peralatan produksi iki biasane otomatis banget, sing bisa ningkatake efisiensi lan kualitas produksi, lan nyuda biaya produksi.