Ngarep > Produk > EV Pickup > Mini EV Pickup Truk > Mini Low Speed ​​Pickup Electric kanggo Transportasi
Mini Low Speed ​​Pickup Electric kanggo Transportasi
  • Mini Low Speed ​​Pickup Electric kanggo TransportasiMini Low Speed ​​Pickup Electric kanggo Transportasi
  • Mini Low Speed ​​Pickup Electric kanggo TransportasiMini Low Speed ​​Pickup Electric kanggo Transportasi
  • Mini Low Speed ​​Pickup Electric kanggo TransportasiMini Low Speed ​​Pickup Electric kanggo Transportasi
  • Mini Low Speed ​​Pickup Electric kanggo TransportasiMini Low Speed ​​Pickup Electric kanggo Transportasi
  • Mini Low Speed ​​Pickup Electric kanggo TransportasiMini Low Speed ​​Pickup Electric kanggo Transportasi

Mini Low Speed ​​Pickup Electric kanggo Transportasi

Pickup Listrik Kacepetan Mini Mini kanggo Transportasi minangka truk mini listrik sing kompak lan kacepetan sing dirancang kanggo transportasi lan logistik jarak cedhak kutha. Iki nduweni jejak cilik lan kemampuan maneuver sing apik banget, saengga cocog kanggo navigasi dalan kutha sing sempit lan lingkungan kutha sing rame. Truk mini listrik iki minangka solusi sing lestari lan efisien kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan logistik.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Fitur tombol:

Desain Kompak: Ukuran cilik Mini Low Speed ​​Electric Pickup ndadekake sampurna kanggo zipping ing wilayah kutha sing sibuk lan gampang parkir ing papan sing sempit, nambah kenyamanan operasional.

Daya Listrik: Nggunakake sistem tenaga listrik, kendaraan iki ngasilake nol emisi, dadi ramah lingkungan lan nyuda polusi udara.

Performance Low-Speed: Pickup cilik iki dirancang khusus kanggo transportasi kutha kacepetan kurang, cocok kanggo lurung-lurung kutha karo watesan kacepetan, ngurangi risiko kacilakan.

Aplikasi Serbaguna: Mini Low Speed ​​Electric Pickup cocok kanggo macem-macem tujuan, kalebu transportasi kargo skala cilik, tugas reresik kutha, penanganan gudang, lan transportasi jarak cendhak ing kutha.

Operasi sing Efisien: Biaya operasi sing murah, biaya pangopènan minimal, lan biaya pangisian daya sing relatif murah nyedhiyakake solusi sing ekonomis.

Bahan Ramah Lingkungan: Panggunaan bahan sing bisa dianyari lan bisa didaur ulang nyuda dampak lingkungan, nyumbang kanggo kelestarian.

Pengalaman Nunggang Nyaman: Lenggahan sing wiyar njamin kenyamanan driver lan penumpang.

Fitur Safety: Mini Low Speed ​​Electric Pickup dilengkapi fitur safety dhasar, kalebu sistem rem, sistem lampu, lan sabuk pengaman, njamin safety dalan.


Mini Low Speed ​​Electric Pickup kanggo Transportasi minangka kendaraan listrik serbaguna, ramah lingkungan, lan kompak sing nawakake solusi sing lestari lan efisien kanggo kabutuhan logistik lan transportasi kutha. Tapak cilik lan ciri ramah lingkungan ndadekake pilihan sing cocog kanggo adaptasi karo urip kutha modern. Apa digunakake kanggo transportasi komersial utawa tugas reresik kutha, mini-truk listrik iki bakal nyukupi kabutuhan sampeyan.


Konfigurasi parameter

Status kendaraan

72v 4kw

72v 5kw

Drive tangan tengen

Length×Width×Dhuwur (mm)

3475×1375×1550

3475×1375×1550

Wadhah ukuran internal

1620X1245X300

1620X1245X300

Jarak roda (mm)

2315

2315

track ngarep (mm)

1195

1195

Trek mburi (mm)

1185

1185

Suspensi ngarep (mm)

455

455

Suspensi mburi (mm)

705

705

Bobot kerb (kg)

710

710

Kualitas beban (kg)

500

500

Kursi No.

2

2

Bobot reged (kg)

1340

1340

Paramèter kinerja

Kacepetan maksimal (km/h)

40

40

Wektu akselerasi s (0-40km)

15

15

Kelas maksimal

0.25

0.25

Diameter puteran min (m)

≤9

≤9

amba maksimum

36.3 (roda njaba) / 42 (roda njero)

36.3 (roda njaba) / 42 (roda njero)

Sudut pendekatan (°)

≥55

≥55

Sudut keberangkatan (°)

≥35

≥35

Reresik weteng (mm, tanpa beban)

≥150

≥150

Struktur awak

Taksi

Lembaran logam integral

Lembaran logam integral

Lawang tabung

-

-

Kotak kargo (bed)

Gapura lipat telu

Gapura lipat telu

Paramèter baterei / motor

Jinis baterei

Bebas pangopènan
baterei timbal-asam

Bebas pangopènan
baterei timbal-asam

Spesifikasi baterei (V/Ah)

72 V, 100 Ah

72 V, 100 Ah

Baterei opsional

○  105Ah LFP
○  240Ah LFP

○  105Ah LFP
○  240Ah LFP

Plat pemanas listrik lithium

Range (tanpa beban) (km)

≥120

≥120

220 V pengisian plug

110 ~ 220 V plug pengisian (tegangan lebar)

Wektu pengisian (20%-100%) (h)

8~10

8~10

Tipe motor

AC motor asinkron

AC motor asinkron

Daya Rated (kW)

4KW

5KW

Chassis/Roda Rem

Formulir drive

RWD

RWD

Suspensi ngarep

Double wishbone coil spring suspension independen

Double wishbone coil spring suspension independen

suspensi mburi

Pegas godhong vertikal (5 lembar)

Pegas godhong vertikal (5 lembar)

Drive axle

Integral (rasio kacepetan 12,76)

Integral (rasio kacepetan 12,76)

Rem ngarep

Disk

Disk

Rem mburi

Drum

Drum

Rim

12X4B(baja)●
12X4.0 (aluminium)○

12X4B(baja)●
12X4.0 (aluminium)○

Ban

145 R12LT(ban radial)●
5.00-12ULT (ban reged)○

145 R12LT(ban radial)●
5.00-12ULT (ban reged)○

daya-dibantu setir

Bantuan rem

Konfigurasi njero / njaba

Kunci lawang

Manual

Manual

jendhela

Manual

Manual

Kursi Ngarep

Kursi Mandhiri Utama/Sekunder

Kursi Mandhiri Utama/Sekunder

Kursi mburi

-

-

Headrest kursi

Mlumpat kursi

AC

Towing

panrima ngarep

-

-

Kaca spion interior

Instrumen

Metrik●
Inggris○

Metrik●
Inggris○

Lampu sorot ngarep

Sorotan gendheng

-

-

Modul Swara AVS

Reflektor retro sisih

Stiker reflektif abang

Sabuk pengaman

Sertifikasi sabuk pengaman

DOT●
Emark○

DOT●
Emark○

Gambar mbalikke

Mp5

7"MP5●
Basa Korea○
Basa Rusia○

7"MP5●
Basa Korea○
Basa Rusia○

Ekstensi Fender

-

-

tutup mobil

Kunci bocah

-

-

Bumper ngarep

bumper mburi

-

-

Rak pedal

-

-

Gulung kandang

-

-

Ban serep

-

-

Pangisi daya plug

China standar●
Standar Amerika○
Standar Eropa○
Standar Inggris○
standar Italia○

China standar●
Standar Amerika○
Standar Eropa○
Standar Inggris○
standar Italia○

VIN

●tengen/○kiwa

●tengen/○kiwa

Semprotan lilin

Swatch

Karet Liner


Cathetan Saliyane putih, abang, kuning ora nambah dhuwit, werna liyane kanggo werna khusus kudu nambah 300 RMB, plug pangisi daya yen ora standar nasional bakal nggawe prabédan, prabédan ing 20-100 RMB


"-" nuduhake yen konfigurasi iki ora kasedhiya. "○" nuduhake item opsional, sing kudu dipilih lan diterangake; ● Nuduhake item konfigurasi standar.




Hot Tags: Pickup Listrik Mini Low Speed ​​kanggo Transportasi, China, Customized, Gampang-maintainable, Quality, Murah, Awet, Produsen, Suppliers, Pabrik, Ing Simpenan, EEC, COC

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.