Ngarep > Produk > EV Pickup > Mini EV Pickup Truk > Truk Pickup Mini Listrik 4 Kursi
Truk Pickup Mini Listrik 4 Kursi
  • Truk Pickup Mini Listrik 4 KursiTruk Pickup Mini Listrik 4 Kursi
  • Truk Pickup Mini Listrik 4 KursiTruk Pickup Mini Listrik 4 Kursi
  • Truk Pickup Mini Listrik 4 KursiTruk Pickup Mini Listrik 4 Kursi
  • Truk Pickup Mini Listrik 4 KursiTruk Pickup Mini Listrik 4 Kursi
  • Truk Pickup Mini Listrik 4 KursiTruk Pickup Mini Listrik 4 Kursi

Truk Pickup Mini Listrik 4 Kursi

Kita bangga ngenalake truk pickup mini listrik 4 kursi, solusi transportasi listrik canggih sing nawakake kinerja luar biasa, ramah lingkungan, lan serba guna. Truk pickup mini listrik iki misuwur amarga powertrain listrik sing luar biasa lan desain multifungsi, dadi kanca sing cocog kanggo gaya urip kutha lan deso.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Fitur tombol:

Sistem Penggerak Listrik: Truk pickup mini listrik kita dilengkapi sistem penggerak listrik tingkat paling dhuwur sing nyedhiyakake transportasi bebas emisi, nyuda jejak karbon lan menehi kontribusi kanggo kesejahteraan planet.

Papat Kursi: Papat kursi tegese sampeyan bisa lelungan karo kulawarga, kanca, utawa kolega, nuduhake lelungan sing nyenengake tanpa kuwatir babagan papan lungguh sing sempit.

Desain Multifungsi: Desain truk pickup mini kanggo macem-macem tujuan, adaptasi karo kabutuhan kerja lan luang sing beda. Kursi mburi bisa dilipat kanggo menehi ruang kargo tambahan kanggo nampung barang gedhe utawa peralatan transportasi.

Baterei Berkinerja Dhuwur: Didhukung dening teknologi baterei sing kuat, truk pickup mini listrik kita nawakake kabisan jarak sing luwih dawa, ngidini sampeyan tekan tujuan kanthi yakin tanpa ngisi daya.

Eksterior Modern: Kanthi desain eksterior sing apik banget lan kontemporer, kendaraan sampeyan ora mung menehi kenyamanan ing dalan nanging uga dadi kepala ing dalan kutha lan lingkungan pinggiran kutha.

Safety: Truk pickup mini kita dilengkapi fitur safety canggih kayata Sistem Rem Anti-kunci (ABS), Kontrol Stabilitas Elektronik (ESC), lan kantong udara kanggo njamin perlindungan sing optimal ing dalan.

Konektivitas Cerdas: Sistem hiburan lan navigasi cerdas sing dibangun mbantu sampeyan tetep nyambung lan nemokake rute sing paling apik, menehi pengalaman nyopir sing luar biasa.

Kelestarian: Kita duwe komitmen kanggo transportasi sing lestari, lan truk pickup mini listrik iki minangka janji kanggo menehi kontribusi kanggo pelestarian lingkungan.


Truk pickup mini listrik 4 kursi iki nggambarake masa depan lelungan, cocog kanggo lelungan saben dina, blanja, utawa petualangan. Kanthi lancar nyampur teknologi listrik, multifungsi, lan desain modern kanggo nyedhiyakake pengalaman nyopir sing luar biasa. Pilih truk pickup mini listrik kita, lan sampeyan bakal nemu masa depan transportasi sing ijo, efisien, lan serbaguna.


Konfigurasi parameter

ID model

KK1121S10

Status kendaraan

73.6V 10.5KW

Drive tangan tengen

Length×Width×Dhuwur (mm)

3850X1510X1845

Wadhah ukuran internal

900X1315X400

Jarak roda (mm)

2520

track ngarep (mm)

1315

Trek mburi (mm)

1315

Suspensi ngarep (mm)

455

Suspensi mburi (mm)

705

Bobot kerb (kg)

1015

Kualitas beban (kg)

150

Kursi No.

4

Bobot reged (kg)

1325

Paramèter kinerja

 

Kacepetan maksimal (km/h)

80

Wektu akselerasi s (0-40km)

20

Kelas maksimal

0.35

Diameter puteran min (m)

≤11

amba maksimum

30 (roda njaba) / 32 (roda njero)

Sudut pendekatan (°)

≥55

Sudut keberangkatan (°)

≥35

Reresik weteng (mm, tanpa beban)

≥200

Struktur awak

 

Taksi

Lembaran logam integral

Lawang tabung

Kotak kargo (bed)

Sisih mburi

Paramèter baterei / motor

 

Jinis baterei

baterei LFP

Spesifikasi baterei (V/Ah)

73.6V, 240Ah

Baterei opsional

-

Plat pemanas listrik lithium

Range (tanpa beban) (km)

≥200

220 V pengisian plug

-

110 ~ 220 V plug pengisian (tegangan lebar)

Wektu pengisian (20%-100%) (h)

6~8

Tipe motor

AC motor asinkron

Daya Rated (kW)

10.5KW

Chassis/Roda Rem

 

Formulir drive

RWD/4WD

Suspensi ngarep

Double wishbone coil spring suspension independen

suspensi mburi

Pegas godhong vertikal (3 lembar)

Drive axle

As ngarep 8.5/15
Poros mburi 8.25

Rem ngarep

Disk

Rem mburi

Drum

Rim

15X5.5J(baja)●
15×6.0J (aluminium)○

Ban

195/65 R15(ban radial)●
195/65 R15  (ban reged)○

daya-dibantu setir

Bantuan rem

Konfigurasi njero / njaba

 

Kunci lawang

Listrik

jendhela

4 lawang listrik

Kursi Ngarep

Patang-cara luwes, karo headrest, karo kanthong peta

Kursi mburi

Kursi bangku, bisa dilipat, kanthi headrest

Headrest kursi

ngarep● / mburi●

Mlumpat kursi

-

AC

Towing

panrima ngarep

Kaca spion interior

Instrumen

Metrik●
Inggris○

Lampu sorot ngarep

Sorotan gendheng

Modul Swara AVS

Reflektor retro sisih

Stiker reflektif abang

Sabuk pengaman

ngarep●/mburi○

Sertifikasi sabuk pengaman

DOT●
Emark○

Gambar mbalikke

Mp5

7"MP5●
Basa Korea○
Basa Rusia○

Ekstensi Fender

tutup mobil

Kunci bocah

Bumper ngarep

wadhah cahya luwih gedhe●

bumper mburi

Rak pedal

Gulung kandang

Ban serep

Pangisi daya plug

China standar●
Standar Amerika○
Standar Eropa○
Standar Inggris○
standar Italia○

VIN

●tengen/○kiwa

Semprotan lilin

Swatch

Karet Liner


Cathetan Saliyane putih, abang, kuning ora nambah dhuwit, werna liyane kanggo werna khusus kudu nambah 300 RMB, plug pangisi daya yen ora standar nasional bakal nggawe prabédan, prabédan ing 20-100 RMB

"-" nuduhake yen konfigurasi iki ora kasedhiya. "○" nuduhake item opsional, sing kudu dipilih lan diterangake; ● Nuduhake item konfigurasi standar.






Hot Tags: Truk Pickup Mini Listrik 4 Kursi, China, Disesuaikan, Gampang dijaga, Kualitas, Murah, Awet, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, EEC, COC

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.