Ngarep > Produk > EV Pickup > Mini EV Pickup Truk > 4 Wheel Drive EV Electric Mini Truck Pickup
4 Wheel Drive EV Electric Mini Truck Pickup
  • 4 Wheel Drive EV Electric Mini Truck Pickup4 Wheel Drive EV Electric Mini Truck Pickup
  • 4 Wheel Drive EV Electric Mini Truck Pickup4 Wheel Drive EV Electric Mini Truck Pickup
  • 4 Wheel Drive EV Electric Mini Truck Pickup4 Wheel Drive EV Electric Mini Truck Pickup
  • 4 Wheel Drive EV Electric Mini Truck Pickup4 Wheel Drive EV Electric Mini Truck Pickup
  • 4 Wheel Drive EV Electric Mini Truck Pickup4 Wheel Drive EV Electric Mini Truck Pickup
  • 4 Wheel Drive EV Electric Mini Truck Pickup4 Wheel Drive EV Electric Mini Truck Pickup

4 Wheel Drive EV Electric Mini Truck Pickup

4 Wheel Drive EV Electric Mini Truck Pickup minangka truk pickup listrik cilik sing inovatif lan ramah lingkungan sing nggabungake kemampuan drive papat roda kanthi kinerja dhuwur kanthi teknologi listrik murni, nyedhiyakake kinerja, linuwih, lan kelestarian sing luar biasa. Apa sampeyan warga kutha utawa pangguna bisnis, pickup listrik cilik iki bakal nyukupi macem-macem kabutuhan sampeyan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Fitur tombol:

Sistem Penggerak Papat Roda sing Kuat: Dilengkapi sistem penggerak papat roda sing kuat, nawakake traksi lan kemampuan maneuver sing apik ing macem-macem terrain, supaya sampeyan bisa ngatasi jalur gunung sing kasar utawa dalan sing lendhut.

Zero Emisi: Nggunakake daya listrik murni, iku rampung ngilangi emisi tailpipe, kontribusi kanggo nambah kualitas udara kutha lan suda polusi lingkungan.

Range Nyengsemaken: Teknologi baterei sing canggih njamin jarak sing luwih dawa, ngidini sampeyan ngrampungake tugas liyane tanpa ngisi daya sing kerep.

Bed Cargo Versatile: Amben kargo sing wiyar saka pickup listrik cilik cocok kanggo macem-macem tujuan, kayata transportasi kargo, alat nggawa, aplikasi pertanian, lan liya-liyane.

Konektivitas Cerdas: Dilengkapi teknologi konektivitas cerdas sing canggih, sampeyan bisa ngontrol kendharaan, mriksa status pangisian daya, lan ngawasi kesehatan kendaraan liwat aplikasi smartphone.

Keamanan Lanjut: Iki kalebu fitur safety canggih kayata Sistem Rem Anti-kunci, Kontrol Stabilitas Elektronik, lan macem-macem kantong udara kanggo njamin keamanan driver lan penumpang.

Biaya-Efektif: Biaya pangopènan sing murah, biaya pangisian daya sing terjangkau, lan kelestarian jangka panjang dadi pilihan sing ekonomis kanggo tujuan transportasi lan bisnis.

Kenyamanan: Kabin sing wiyar, desain sing ramah pangguna, lan interior premium nyedhiyakake kenyamanan kanggo sopir lan penumpang.


4 Wheel Drive EV Electric Mini Truck Pickup minangka pickup listrik cilik serbaguna sing cocog kanggo lingkungan kutha lan deso. Nawakake kinerja sing luar biasa lan solusi mobilitas sing lestari kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan panggunaan lan lingkungan. Apa sampeyan mbutuhake kendharaan sarana kasar utawa golek mode transportasi sing ramah lingkungan, iku pilihan sing cocog.


Konfigurasi parameter

ID model

KK1121D10

Status kendaraan

73.6V 10.5KW

Drive tangan tengen

Length×Width×Dhuwur (mm)

3650×1510×1820

Wadhah ukuran internal

1620X1245X300

Jarak roda (mm)

2340

track ngarep (mm)

1315

Trek mburi (mm)

1315

Suspensi ngarep (mm)

455

Suspensi mburi (mm)

705

Bobot kerb (kg)

880

Kualitas beban (kg)

300

Kursi No.

2

Bobot reged (kg)

1310

Paramèter kinerja

 

Kacepetan maksimal (km/h)

80

Wektu akselerasi s (0-40km)

20

Kelas maksimal

0.35

Diameter puteran min (m)

≤11

amba maksimum

30 (roda njaba) / 32 (roda njero)

Sudut pendekatan (°)

≥55

Sudut keberangkatan (°)

≥35

Reresik weteng (mm, tanpa beban)

≥200

Struktur awak

 

Taksi

Lembaran logam integral

Lawang tabung

Kotak kargo (bed)

Sisih mburi

Paramèter baterei / motor

 

Jinis baterei

baterei LFP

Spesifikasi baterei (V/Ah)

73.6V, 240Ah

Baterei opsional

-

Plat pemanas listrik lithium

Range (tanpa beban) (km)

≥200

220 V pengisian plug

-

110 ~ 220 V plug pengisian (tegangan lebar)

Wektu pengisian (20%-100%) (h)

6~8

Tipe motor

AC motor asinkron

Daya Rated (kW)

10.5KW

Chassis/Roda Rem

 

Formulir drive

RWD/4WD

Suspensi ngarep

Double wishbone coil spring suspension independen

suspensi mburi

Pegas godhong vertikal (3 lembar)

Drive axle

As ngarep 8.5/15
Poros mburi 8.25

Rem ngarep

Disk

Rem mburi

Drum

Rim

15X5.5J(baja)●
15×6.0J (aluminium)○

Ban

195/65 R15(ban radial)●
195/65 R15  (ban reged)○

daya-dibantu setir

Bantuan rem

Konfigurasi njero / njaba

 

Kunci lawang

Listrik

jendhela

Listrik

Kursi Ngarep

Kursi Mandhiri Utama/Sekunder

Kursi mburi

-

Headrest kursi

Mlumpat kursi

AC

Towing

panrima ngarep

Kaca spion interior

Instrumen

Metrik●
Inggris○

Lampu sorot ngarep

Sorotan gendheng

Modul Swara AVS

Reflektor retro sisih

Stiker reflektif abang

Sabuk pengaman

Sertifikasi sabuk pengaman

DOT●
Emark○

Gambar mbalikke

Mp5

7"MP5●
Basa Korea○
Basa Rusia○

Ekstensi Fender

tutup mobil

Kunci bocah

-

Bumper ngarep

nduwèni cahya luwih gedhe●

bumper mburi

Rak pedal

Gulung kandang

● screening protèktif

Ban serep

-

Pangisi daya plug

China standar●
Standar Amerika○
Standar Eropa○
Standar Inggris○
standar Italia○

VIN

●tengen/○kiwa

Semprotan lilin

Swatch

Karet Liner


Cathetan Saliyane putih, abang, kuning ora nambah dhuwit, werna liyane kanggo werna khusus kudu nambah 300 RMB, plug pangisi daya yen ora standar nasional bakal nggawe prabédan, prabédan ing 20-100 RMB

"-" nuduhake yen konfigurasi iki ora kasedhiya. "○" nuduhake item opsional, sing kudu dipilih lan diterangake; ● Nuduhake item konfigurasi standar.



Hot Tags: 4 Wheel Drive EV Electric Mini Truck Pickup, China, Disesuaikan, Gampang dijaga, Kualitas, Murah, Awet, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, EEC, COC

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.