Ngarep > Produk > EV Pickup > Mini EV Pickup Truk > Low Speed ​​Dewasa Four-Wheel Electric Pickup Truck
Low Speed ​​Dewasa Four-Wheel Electric Pickup Truck
  • Low Speed ​​Dewasa Four-Wheel Electric Pickup TruckLow Speed ​​Dewasa Four-Wheel Electric Pickup Truck
  • Low Speed ​​Dewasa Four-Wheel Electric Pickup TruckLow Speed ​​Dewasa Four-Wheel Electric Pickup Truck
  • Low Speed ​​Dewasa Four-Wheel Electric Pickup TruckLow Speed ​​Dewasa Four-Wheel Electric Pickup Truck
  • Low Speed ​​Dewasa Four-Wheel Electric Pickup TruckLow Speed ​​Dewasa Four-Wheel Electric Pickup Truck
  • Low Speed ​​Dewasa Four-Wheel Electric Pickup TruckLow Speed ​​Dewasa Four-Wheel Electric Pickup Truck

Low Speed ​​Dewasa Four-Wheel Electric Pickup Truck

Minangka pabrikan profesional, HeRun pengin menehi sampeyan Truk Pickup Electric Four-Wheel Low Speed ​​Dewasa sing berkualitas tinggi. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Sampeyan disambut teka ing pabrik kanggo tuku paling anyar, rega murah, lan Truk Pickup Electric Four-Wheel Dewasa Kacepetan Rendah, HeRun ngarep-arep bisa kerja sama karo sampeyan.

Truk Pickup Electric Four-Wheel Dewasa Low Speed ​​minangka kendaraan kompak lan efisien sing nggabungake kekuwatan baterei fosfat wesi lithium kanthi ukuran cilik, nyedhiyakake solusi transportasi jarak jauh lan kecepatan dhuwur.

 

Fitur Utama Truk Pickup Listrik Roda Sekawan Kacepetan Rendah:

Jarak Jauh: Dilengkapi baterei fosfat wesi lithium kapasitas dhuwur, pickup mini nawakake jarak nyopir sing luwih dawa, ngidini lelungan luwih suwe tanpa perlu ngisi ulang. Iku becik kanggo loro kutha lan suburban commuting.

Kacepetan Dhuwur: Kanthi sistem drive listrik sing canggih, pickup mini entuk kecepatan sing nyengsemake, saengga cocog kanggo dalan gedhe lan kabutuhan transportasi sing luwih cepet. Bisa tekan kecepatan nganti XX km/jam, njamin lelungan cepet lan efisien.

Desain Kompak: Ukuran cilik saka Lithium Iron Phosphate Battery Small Mini Pickup ndadekake banget maneuver lan gampang dilayari ing dalan sing rame lan papan parkir sing sempit. Iku sampurna kanggo commuting kutha lan transportasi kargo cilik.

Ngisi daya sing efisien: Pickup mini bisa diisi kanthi nggunakake soket kluwarga 220V, 16A standar. Baterei fosfat wesi lithium duwe wektu pangisian daya sing luwih cendhek dibandhingake karo baterei tradisional, ngidini ngisi daya cepet lan trep.

Umur baterei sing dawa: Baterei fosfat wesi lithium sing digunakake ing pickup mini nduweni umur sing luwih dawa dibandhingake karo jinis baterei liyane, nyuda kabutuhan panggantos lan pangopènan baterei sing kerep. Nawakake kinerja dipercaya lan kekiatan.


Kinerja Range:

Ing kahanan nyopir normal, Lithium Iron Phosphate Battery Small Mini Pickup bisa tekan jarak maksimal XX kilometer kanthi daya lengkap. Kisaran nyata bisa beda-beda gumantung saka faktor kayata kacepetan nyopir, terrain, lan muatan. Disaranake kanggo ngrancang kegiatan pangisian daya kanthi cocog kanggo njamin kinerja lan jangkauan sing optimal.


Fitur Desain lan Kinerja:

Motor Kuat: Pickup mini dilengkapi motor listrik kanthi kinerja dhuwur, nyedhiyakake akselerasi lancar lan output daya sing efisien. Nawakake pengalaman nyopir responsif, nambah kinerja sakabèhé.

Sistem Suspensi sing Mantap: Kanthi sistem suspensi sing dirancang kanthi apik, pickup mini nyedhiyakake perjalanan sing nyaman sanajan ing dalan sing kasar. Nyerep guncangan lan getaran, njamin pengalaman nyopir sing lancar lan stabil.

Sistem Rem Efisien: Pickup mini nggunakake sistem rem sing dipercaya, nyedhiyakake kinerja rem sing responsif lan presisi. Iki njamin keamanan lan kontrol, sanajan mandheg tiba-tiba utawa kahanan darurat.

Ruang Kargo Kompak: Sanajan ukurane cilik, Pickup Mini Lithium Iron Phosphate Battery nawakake ruang kargo sing serbaguna, ngidini transportasi barang lan bahan sing efisien. Cocog kanggo logistik cilik lan kabutuhan pangiriman.


Fitur safety:

Kaslametan driver lan penumpang diutamakake ing desain Pickup Mini Lithium Iron Phosphate Battery Small. Iki kalebu fitur safety penting kanggo njamin pengalaman nyopir sing aman:

Sabuk Pengaman: Sabuk pengaman sing bisa diatur dipasang kanggo driver lan penumpang, nyedhiyakake proteksi penting yen ana tabrakan utawa rem dadakan.

Airbags: Airbag ngarep kalebu kanggo nyilikake impact yen ana tabrakan ngarep, njamin safety driver lan penumpang ngarep.

Anti-lock Braking System (ABS): Sistem ABS nyegah kunci roda nalika ngerem, nambah stabilitas lan kontrol kendaraan. Iku nyumbang kanggo safety sakabèhé, utamané nalika kahanan rem darurat.

Kontrol Stabilitas Elektronik (ESC): ESC kanthi otomatis nyetel gaya rem kendaraan lan output mesin kanggo njaga stabilitas sajrone maneuver dadakan utawa nalika nyopir ing permukaan sing lunyu. Iku njamin kontrol lan safety optimal.

Bantuan Parkir: Sensor parkir mburi mbantu parkir sing aman lan akurat, nyuda resiko tabrakan nalika mbalikke. Nyedhiyakake penak lan safety tambahan sajrone maneuver parkir.

Pickup Mini Cilik Baterei Besi Fosfat Lithium nawakake solusi transportasi sing dipercaya lan efisien kanthi kapabilitas jarak jauh lan kinerja kacepetan dhuwur. Apa kanggo komuter kutha utawa transportasi kargo cilik, iku kendaraan serbaguna sing nggabungake kelestarian lan kepraktisan.



Hot Tags: Truk Pickup Listrik Roda Sekawan Kacepetan Sedheng, Disesuaiake, Gampang dijaga, Kualitas, Murah, Awet, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, EEC, COC

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.