Ngarep > Produk > EV Pickup > Mini EV Pickup Truk > Pickup Listrik Kanggo Kirim Pangan
Pickup Listrik Kanggo Kirim Pangan
  • Pickup Listrik Kanggo Kirim PanganPickup Listrik Kanggo Kirim Pangan
  • Pickup Listrik Kanggo Kirim PanganPickup Listrik Kanggo Kirim Pangan
  • Pickup Listrik Kanggo Kirim PanganPickup Listrik Kanggo Kirim Pangan
  • Pickup Listrik Kanggo Kirim PanganPickup Listrik Kanggo Kirim Pangan
  • Pickup Listrik Kanggo Kirim PanganPickup Listrik Kanggo Kirim Pangan
  • Pickup Listrik Kanggo Kirim PanganPickup Listrik Kanggo Kirim Pangan

Pickup Listrik Kanggo Kirim Pangan

HeRun minangka produsen & pemasok China sing utamane ngasilake Pickup Listrik Kanggo Pangiriman Pangan kanthi pengalaman pirang-pirang taun. Muga-muga bisa mbangun hubungan bisnis karo sampeyan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

HeRun minangka produsen, pemasok lan eksportir China Electric Pickup For Food Delivery.

Pickup Listrik kanggo Pangiriman Pangan minangka kendaraan ganti game sing dirancang khusus kanggo nyukupi kabutuhan transportasi unik ing industri pangiriman panganan. Nggabungake keuntungan teknologi listrik kanthi kapasitas kargo sing luar biasa, kendaraan iki nawakake solusi sing dipercaya lan efisien kanggo bisnis pangiriman panganan.


Fitur Utama Pickup Listrik kanggo Kirim Pangan:

Efisien lan Ramah Lingkungan: Kanthi sistem penggerak listrik, pickup kita njamin nol emisi, nyuda dampak lingkungan lan menehi kontribusi kanggo masa depan sing luwih resik lan ijo. Kanthi milih pickup listrik, sampeyan aktif ndhukung kelestarian lan konservasi lingkungan.

Kapasitas Kargo Wiyar: Pickup kita dilengkapi karo amben kargo gedhe, nyedhiyakake papan sing cukup kanggo nampung pesenan panganan sing akeh. Sampeyan bisa kanthi efisien ngeterake pirang-pirang kiriman ing siji trip, nambah kacepetan pangiriman lan kepuasan pelanggan.

Kontrol Suhu: Mesthekake kesegaran lan kualitas pangiriman panganan penting banget. Pickup listrik kita dilengkapi kemampuan kontrol suhu sing luwih maju, ngidini sampeyan njaga suhu optimal kanggo macem-macem panganan sajrone transportasi. Saka pizza panas nganti panganan cuci mulut sing adhem, pelanggan sampeyan bakal nampa pesenan kanthi kondisi sing sampurna.

Panyimpenan sing Aman lan Terorganisir: Amben pickup dilengkapi kompartemen lan pamisah panyimpenan sing aman, supaya sampeyan bisa nyimpen pesenan sing beda-beda lan diatur kanthi apik. Fitur iki mesthekake yen panganan tetep utuh lan nyegah kemungkinan campuran utawa karusakan nalika transit.

Gampang Maneuver: Navigasi liwat dalan kutha sing sibuk bisa dadi tantangan, nanging pickup listrik kita dirancang kanggo nangani kanthi gampang. Ukuran kompak lan kemampuan maneuver sing lincah ngidini sampeyan navigasi kanthi gampang liwat lalu lintas, njamin pangiriman sing cepet lan efisien.

Urip baterei sing dawa lan Ngisi Daya Cepet: Teknologi baterei canggih pickup kita nawakake macem-macem sing nyengsemake kanthi siji pangisian daya, ngidini sampeyan ngrampungake pirang-pirang kiriman tanpa kuwatir yen kehabisan daya. Kajaba iku, kemampuan pangisian daya cepet kita njamin downtime minimal sajrone istirahat, ngoptimalake produktivitas lan nyuda wektu tundha pangiriman.

Kenyamanan lan Keamanan Driver: Kita prioritasake kesejahteraan driver, amarga kepuasan lan safety langsung mengaruhi kualitas layanan. Pickup listrik kita nduweni desain kabin sing nyaman lan ergonomis, dilengkapi fasilitas modern lan fitur safety, njamin pengalaman nyopir sing nyenengake lan aman.

Branding Customizable: Kita ngerti pentinge mbangun pangenalan merek. Pickup listrik kita nawakake akeh ruang kanggo merek lan kustomisasi, ngidini sampeyan nampilake logo lan warna perusahaan kanthi jelas. Fitur iki mbantu nggawe identitas visual sing kuwat lan ningkatake kesadaran merek nalika ngirim.


Aplikasi Pickup Listrik kanggo Kirim Pangan:

Layanan Pangiriman Pangan: Pickup listrik kita cocog banget kanggo perusahaan pangiriman panganan, supaya bisa ngangkut pesenan panganan kanthi efisien nalika njaga kualitas lan kesegaran barang sing dikirim.

Bisnis Katering: Apa ngirim pesenan katering kanggo acara utawa nyedhiyakake layanan mangan menyang kantor lan institusi, pickup kita nawakake solusi sing dipercaya lan profesional kanggo bisnis katering. Iki mesthekake yen panganan tekan panggonan sing dituju ing kondisi sing optimal lan tepat wektu.

Pangiriman Grosir: Kapasitas kargo sing wiyar saka pickup listrik dadi pilihan sing cocog kanggo layanan kiriman sembako. Sampeyan bisa kanthi gampang ngeterake macem-macem barang sembako, kalebu barang sing gampang rusak lan rapuh, nalika njamin kualitase tetep utuh.

Pangiriman Farm-to-Table: Kanggo bisnis sing melu inisiatif farm-to-table, pickup listrik kita nyedhiyakake solusi sing lestari lan efisien kanggo ngangkut produk seger langsung saka peternakan menyang konsumen. Ndhukung gerakan panganan lokal lan nyuda jejak karbon sing ana gandhengane karo transportasi panganan.

Bisnis Pangan Seluler: Pickup listrik kita uga bisa disesuaikan kanggo dadi truk panganan seluler utawa kendaraan adol panganan. Nawakake platform serbaguna kanggo para pengusaha kuliner kanggo nggawa kreasi panganan langsung menyang pelanggan, nambah jangkauan lan keluwesan operasional.


Pangisian daya lan Kisaran Kinerja:

Kanggo ngisi Pickup Listrik kanggo Pangiriman Pangan, sambungake menyang soket kluwarga 220V, 16A standar. Wektu pangisian daya kisaran saka 8 nganti 10 jam, njamin pangisian daya lengkap sadurunge miwiti shift pangiriman. Lampu indikator pangisi daya nampilake status pangisian daya supaya gampang.

Ing kahanan operasi normal, pickup listrik kita bisa nggayuh jarak kira-kira 150-200 kilometer ing dalan sing rata, gumantung saka faktor kayata muatan, kabiasaan nyopir, lan kahanan dalan. Kanthi perencanaan sing ati-ati lan praktik nyopir sing efisien, sampeyan bisa nggedhekake jangkauan lan ngrampungake kiriman sing akeh kanthi biaya siji.

Investasi ing Pickup Listrik kanggo Pangiriman Pangan saiki lan revolusioner operasi pangiriman panganan sampeyan. Temokake mupangat transportasi sing lestari nalika njamin layanan sing cepet lan dipercaya kanggo para pelanggan sing dihargai.


data dhasar

Panjang * lebar * dhuwur (mm)

3475*1375*1620

Dimensi internal wadah Panjang * lebar * dhuwur (mm)

1620×1245×300

Jarak roda (mm)

2315

Massa persiapan (kg)

710

Kualitas kargo (kg)

500

Kursi

2

Spesifikasi

Kacepetan maksimal (km/h)

40 (tabel nuduhake 45)

Kemampuan kelas

25%

Diameter puteran minimal (m)

â¤9

Jarak lemah minimal (mm, tanpa beban)

â¥150

Paramèter trem / motor

Spesifikasi baterei daya (V/Ah)

72V, 100Ah

ï¼¼kmï¼Driving range

â¥120

Jinis baterei

Baterei asam timbal tanpa pangopènan

Pangisi daya baterei

220V kendaraan dipasang

Wektu pengisian (h)

8~10

Jinis motor

Motor asinkron

Daya Motor (kW)

4KW / 5KW




Hot Tags: Pickup Listrik Kanggo Pangiriman Panganan, Disesuaikan, Gampang dijaga, Kualitas, Murah, Awet, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, EEC, COC

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.