Ngarep > Produk > EV Pickup > Mini EV Pickup Truk > Pickup Mini Listrik karo Cargo Box
Pickup Mini Listrik karo Cargo Box
  • Pickup Mini Listrik karo Cargo BoxPickup Mini Listrik karo Cargo Box
  • Pickup Mini Listrik karo Cargo BoxPickup Mini Listrik karo Cargo Box
  • Pickup Mini Listrik karo Cargo BoxPickup Mini Listrik karo Cargo Box
  • Pickup Mini Listrik karo Cargo BoxPickup Mini Listrik karo Cargo Box
  • Pickup Mini Listrik karo Cargo BoxPickup Mini Listrik karo Cargo Box

Pickup Mini Listrik karo Cargo Box

Minangka Produsen Pickup Mini Listrik kanthi kualitas dhuwur profesional, sampeyan bisa yakin tuku Pickup Mini Listrik kanthi Kotak Kargo saka HeRun lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Minangka produsen profesional, HeRun pengin nyedhiyakake Pickup Mini Listrik karo Kotak Kargo. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Ngenalke Pickup Mini Listrik kanthi Kotak Kargo dening Herun Technology, kendaraan revolusioner sing nggabungake teknologi listrik mutakhir kanthi desain inovatif. Pickup mini sing bermutu lan disertifikasi EEC COC iki nawakake solusi transportasi sing ramah lingkungan lan efisien.


Fitur Utama Pickup Mini Listrik:

Ramah Lingkungan: Sistem penggerak listrik sing nyedhiyakake pickup iki njamin nol emisi lan polusi swara, nyumbang kanggo lingkungan sing luwih resik lan sepi.

Kinerja Dhuwur: Dilengkapi teknologi baterei canggih lan sistem penggerak listrik, kendaraan iki menehi kinerja sing nyengsemake lan akselerasi cepet.

Maneuverability: Kanthi ukuran sing kompak, Electric Mini Pickup kanthi gampang maneuver liwat lalu lintas kutha sing sibuk, saengga cocog kanggo pangiriman kutha lan transportasi jarak cendhak.

Kapasitas Muatan sing Cukup: Dirancang kanggo nangani beban sing akeh, pickup iki nyedhiyakake kapasitas kargo sing apik banget, dadi sampurna kanggo ngangkut barang lan bahan.

Daya Tahan Kabeh Cuaca: Nampilake rating proteksi IP65, Pickup Mini Listrik bisa tahan macem-macem kahanan cuaca sing atos, njamin linuwih lan umur dawa.


Aplikasi ekstensif:

Versatility saka Electric Mini Pickup ndadekake cocok kanggo sawetara saka sudhut aplikasi, kalebu:

Pangiriman Kutha: Iki minangka pilihan sing apik kanggo layanan pangiriman ekspres, pangiriman panganan, lan kabutuhan logistik kutha liyane, nyedhiyakake transportasi sing efisien lan dipercaya.

Transportasi Logistik: Sampurna kanggo transportasi kargo jarak cendhak, pickup iki cocog karo syarat industri logistik sing cepet lan lancar.

Layanan Kutha: Nglayani minangka kendaraan serbaguna kutha, bisa digunakake kanggo tugas kayata operasi sanitasi lan patroli kutha, ningkatake efisiensi lan kenyamanan.


Rincian Pengisian Daya:

Kanggo ngisi ulang Listrik Mini Pickup, sambungake menyang soket kluwarga 220V standar, 16A. Wektu pangisi daya kira-kira 8-10 jam. Lampu indikator pangisi daya menehi tandha visual sing cetha: lampu abang sumunar nuduhake ngisi daya, lampu ijo padhet nuduhake cedhak pangisi daya, lan lampu mati nalika baterei wis kebak. Kanggo efisiensi pangisian daya lan umur baterei sing optimal, disaranake ngisi kendharaan nalika level baterei ana ing antarane 30% nganti 70%, nyegah degradasi durung wayahe amarga discharge jero utawa over-discharge.


Kinerja Range:

Ing kahanan normal, ing suhu sekitar udakara 25â, Pickup Mini Listrik bisa nggayuh jarak maksimal 120-180 kilometer ing dalan sing rata, kanthi kacepetan konstan 30 km/jam tanpa beban. Nanging, elinga manawa kisaran nyata bisa beda-beda amarga faktor kayata suhu sekitar, kahanan dalan, kabiasaan nyopir, lan muatan. Disaranake nimbang variabel kasebut lan rencana nyopir lan ngisi daya.


Fitur Desain lan Kinerja:

Pickup Mini Listrik nggabungake sawetara fitur desain lan kinerja kanggo nambah kapabilitas:

Gandar: Dilengkapi poros terintegrasi gaya truk sing mantep lan entheng, pickup nawakake kapasitas bantalan beban sing luar biasa, nyukupi macem-macem kabutuhan muat lan angkut.

Sistem Kemudi: Nggunakake mekanisme rak lan pinion, sistem setir pickup njamin kinerja sing tepat lan responsif, nyedhiyakake pengalaman nyopir sing nyenengake sanajan ing kecepatan sing luwih dhuwur.

Sistem Suspensi Belakang: Kanthi pegas godhong sing kaku variabel, sistem suspensi mburi pickup nyedhiyakake kemampuan lan kepenak kanggo nggawa beban, adaptasi karo permukaan dalan sing kasar.

Sistem Rem: Pickup nggunakake konfigurasi rem cakram ngarep lan mburi drum, nyedhiyakake kinerja rem sing kuat. Garis rem digawe saka pipa Bundy logam, njamin persiyapan sing aman lan dipercaya kanggo nyopir kanthi kacepetan dhuwur.

Kacepetan Maksimum: Nalika kacepetan kendaraan standar disetel ing 40 km / jam, Mini Pickup Listrik, dilengkapi motor 5 kW, bisa tekan kecepatan nganti 60 km / jam, nyedhiyakake akselerasi cepet lan ngluwihi pesaing ing kelas sing padha. .


Fitur safety:

Keamanan driver lan penumpang penting banget ing desain Pickup Mini Listrik. Fitur safety ing ngisor iki wis digabung kanggo njamin pengalaman nyopir sing aman:

Sabuk Pengaman: Sabuk pengaman sing bisa diatur diwenehake kanggo driver lan penumpang, menehi perlindungan penting yen ana tabrakan utawa ngerem dadakan.

Airbags: Airbag ngarep dipasang kanggo nyilikake impact yen ana tabrakan ngarep, nambah safety driver lan penumpang ngarep.

Anti-lock Braking System (ABS): Sistem ABS nyegah kunci roda nalika ngerem, ningkatake stabilitas lan kontrol kendaraan.

Kontrol Stabilitas Elektronik (ESC): ESC kanthi otomatis nyetel gaya rem kendaraan lan output mesin, njaga stabilitas sajrone maneuver dadakan utawa ing permukaan sing lunyu.

Sensor Parkir Reverse: Sensor parkir mburi mbantu parkir sing aman lan akurat, nyuda resiko tabrakan nalika mbalikke.

Pilih Pickup Mini Listrik nganggo Kothak Kargo saka Herun Technology (Yunnan) Co., Ltd., lan rasakake gabungan sampurna saka ramah lingkungan, efisiensi, lan fleksibilitas ing transportasi kutha.


Parameter produk:


Model mobil

YNKY1133D4

data dhasar

Panjang * lebar * dhuwur (mm)

3570×1370×1660

Dimensi internal wadah Panjang * lebar * dhuwur (mm)

1530×1230×930

Jarak roda (mm)

2310

Massa persiapan (kg)

800

Kualitas kargo (kg)

500

Kursi

2

Spesifikasi

Kacepetan maksimal (km/h)

50 (tabel nuduhake 55)

Kemampuan kelas

20%

Diameter puteran minimal (m)

â¤9

Jarak lemah minimal (mm, tanpa beban)

â¥150

Paramèter trem / motor

Spesifikasi baterei daya (V/Ah)

72V, 100Ah

ï¼¼kmï¼Driving range

â¥120

Jinis baterei

Baterei asam timbal tanpa pangopènan

Pangisi daya baterei

220V kendaraan dipasang

Wektu pengisian (h)

8~10

Jinis motor

Motor asinkron

Daya Motor (kW)

4 kW


Garansi lan Layanan Sawise-sales:

We offer babar pisan lengkap lan layanan sawise-sales, Tim profesional kita darmabakti kanggo nyediakake technical support pas wektune lan pitulungan kanggo njamin kepuasan karo produk. Garansi kalebu cacat manufaktur lan komponen sing rusak, menehi katentreman lan linuwih.



Hot Tags: Pickup Mini Listrik nganggo Kothak Kargo, Disesuaikan, Gampang dijaga, Kualitas, Murah, Awet, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, EEC, COC

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.