Ngarep > Produk > EV Pickup > Mini EV Pickup Truk > Mobil Listrik EEC Mini Truk Pickup Listrik
Mobil Listrik EEC Mini Truk Pickup Listrik
  • Mobil Listrik EEC Mini Truk Pickup ListrikMobil Listrik EEC Mini Truk Pickup Listrik
  • Mobil Listrik EEC Mini Truk Pickup ListrikMobil Listrik EEC Mini Truk Pickup Listrik
  • Mobil Listrik EEC Mini Truk Pickup ListrikMobil Listrik EEC Mini Truk Pickup Listrik
  • Mobil Listrik EEC Mini Truk Pickup ListrikMobil Listrik EEC Mini Truk Pickup Listrik
  • Mobil Listrik EEC Mini Truk Pickup ListrikMobil Listrik EEC Mini Truk Pickup Listrik
  • Mobil Listrik EEC Mini Truk Pickup ListrikMobil Listrik EEC Mini Truk Pickup Listrik

Mobil Listrik EEC Mini Truk Pickup Listrik

Mobil Listrik EEC Mini Truck Electric Pickup minangka truk pickup kutha listrik sing canggih lan ramah lingkungan sing dirancang kanggo nyedhiyakake solusi transportasi kutha sing efisien kanggo individu lan pelanggan komersial. Produk iki dirancang lan direkayasa kanthi fokus ing kelestarian, safety, lan versatility, dadi pilihan sing sampurna manawa sampeyan butuh kanggo kiriman ekspres, kerja ngresiki kutha, utawa golek cara transportasi sing lestari.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Fitur tombol:

Daya Listrik Ramah Lingkungan: Nggunakake tenaga listrik murni, kanthi emisi nol tailpipe, ora ana pengaruh sing ngrugekake ing kualitas udara kutha, menehi kontribusi kanggo jejak lingkungan sing luwih entheng.

Kinerja Kuat: Dilengkapi teknologi baterei sing efisien lan sistem motor listrik, nduweni kinerja daya sing luar biasa lan jangkauan sing luwih dawa, cocok kanggo lelungan sing dawa lan macem-macem tugas kutha.

Desain Multi-Fungsi: EEC Mini Truck Electric Pickup nawakake ruang kargo sing wiyar, saengga cocog kanggo transportasi barang, distribusi ekspres, kerja pembersihan kutha, lan liya-liyane. Bisa disesuaikan kanggo nyukupi syarat pelanggan tartamtu.

Keamanan lan Keandalan: Dilengkapi fitur safety canggih kayata ABS (Anti-lock Braking System), ESP (Electronic Stability Program), macem-macem airbag, njamin keamanan sajrone lelungan.

Konektivitas Cerdas: Nampilake konektivitas cerdas, bisa nyambung karo smartphone lan sistem navigasi, nyedhiyakake pandhu arah nyata-wektu, hiburan, lan pemantauan status kendaraan.

Efisiensi Biaya: Biaya operasi kendaraan listrik luwih murah tinimbang kendaraan bertenaga bensin tradisional, kanthi pilihan pangisian daya sing murah, ngirit dhuwit.

Pengalaman Nyopir sing Nyaman: Kabin sing wiyar lan kursi sing nyaman njamin pengalaman nyopir sing nyenengake kanggo sopir lan penumpang.

Sertifikasi Kepatuhan: Mobil Listrik EEC Mini Truck Electric Pickup tundhuk karo standar EEC (Komunitas Ekonomi Eropa), njamin kepatuhan kanggo pasar Eropa.


Mobil Listrik EEC Mini Truck Electric Pickup minangka solusi mobilitas kutha sing dipercaya, efisien, lan ramah lingkungan sing dirancang kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan aplikasi. Apa sampeyan mbutuhake transportasi komersial utawa kanggo lelungan kutha sing trep, iku minangka pilihan sing luar biasa.


Konfigurasi parameter

ID model

YNKY1137D5

Status kendaraan

72v 5kw

Drive tangan tengen

Length×Width×Dhuwur (mm)

3475×1375×1620

Wadhah ukuran internal

1620X1245X300

Jarak roda (mm)

2315

track ngarep (mm)

1195

Trek mburi (mm)

1185

Suspensi ngarep (mm)

455

Suspensi mburi (mm)

705

Bobot kerb (kg)

720

Kualitas beban (kg)

500

Kursi No.

2

Bobot reged (kg)

1350

Paramèter kinerja

 

Kacepetan maksimal (km/h)

40

Wektu akselerasi s (0-40km)

15

Kelas maksimal

0.25

Diameter puteran min (m)

≤9

amba maksimum

36.3 (roda njaba) / 42 (roda njero)

Sudut pendekatan (°)

≥65

Sudut keberangkatan (°)

≥41

Reresik weteng (mm, tanpa beban)

≥170

Struktur awak

 

Taksi

Lembaran logam integral

Lawang tabung

Kotak kargo (bed)

Gapura lipat telu

Paramèter baterei / motor

 

Jinis baterei

Bebas pangopènan
baterei timbal-asam

Spesifikasi baterei (V/Ah)

72 V, 100 Ah

Baterei opsional

○  105Ah LFP
○  240Ah LFP

Plat pemanas listrik lithium

Range (tanpa beban) (km)

≥120

220 V pengisian plug

110 ~ 220 V plug pengisian (tegangan lebar)

Wektu pengisian (20%-100%) (h)

8~10

Tipe motor

AC motor asinkron

Daya Rated (kW)

5KW

Chassis/Roda Rem

 

Formulir drive

RWD

Suspensi ngarep

Double wishbone coil spring suspension independen

suspensi mburi

Pegas godhong vertikal (5 lembar)

Drive axle

Integral (rasio kacepetan 12,76)

Rem ngarep

Disk

Rem mburi

Drum

Rim

12×3,75(aluminium)●

Ban

5.00-12ULT (ban reged)●

daya-dibantu setir

Bantuan rem

Konfigurasi njero / njaba

 

Kunci lawang

Manual

jendhela

Manual

Kursi Ngarep

Kursi Mandhiri Utama/Sekunder

Kursi mburi

-

Headrest kursi

Mlumpat kursi

AC

Towing

panrima ngarep

-

Kaca spion interior

Instrumen

Metrik●
Inggris○

Lampu sorot ngarep

Sorotan gendheng

-

Modul Swara AVS

Reflektor retro sisih

Stiker reflektif abang

Sabuk pengaman

Sertifikasi sabuk pengaman

DOT●
Emark○

Gambar mbalikke

Mp5

7"MP5●
Basa Korea○
Basa Rusia○

Ekstensi Fender

-

tutup mobil

Kunci bocah

-

Bumper ngarep

bumper mburi

-

Rak pedal

-

Gulung kandang

-

Ban serep

-

Pangisi daya plug

China standar●
Standar Amerika○
Standar Eropa○
Standar Inggris○
standar Italia○

VIN

●tengen/○kiwa

Semprotan lilin

Swatch

Karet Liner


Cathetan Saliyane putih, abang, kuning ora nambah dhuwit, werna liyane kanggo werna khusus kudu nambah 300 RMB, plug pangisi daya yen ora standar nasional bakal nggawe prabédan, prabédan ing 20-100 RMB


"-" nuduhake yen konfigurasi iki ora kasedhiya. "○" nuduhake item opsional, sing kudu dipilih lan diterangake; ● Nuduhake item konfigurasi standar.



Hot Tags: Mobil Listrik EEC Mini Truk Pickup Listrik, China, Disesuaikan, Gampang dijaga, Kualitas, Murah, Awet, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, EEC, COC

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.