Ngarep > Produk > EV Pickup > Mini EV Pickup Truk > Pickup Listrik Kota
Pickup Listrik Kota
  • Pickup Listrik KotaPickup Listrik Kota
  • Pickup Listrik KotaPickup Listrik Kota
  • Pickup Listrik KotaPickup Listrik Kota
  • Pickup Listrik KotaPickup Listrik Kota
  • Pickup Listrik KotaPickup Listrik Kota

Pickup Listrik Kota

Solusi Mobilitas Kutha sing Efisien
City Electric Pickup minangka solusi transportasi listrik sing efisien sing dirancang kanggo warga kutha lan tujuan komersial. Fitur kinerja lan kelestarian sing luar biasa ndadekake pilihan sing cocog kanggo lelungan kutha.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Fitur tombol:

Lelungan Kutha Cepet: Dilengkapi motor kanthi efisiensi dhuwur, City Electric Pickup kanthi gampang tekan kecepatan saka 45 nganti 60 kilometer per jam, nyedhiyakake pengalaman komuter kutha kanthi cepet.

Zero Emisi: Didhukung dening teknologi listrik, City Electric Pickup ngilangi emisi tailpipe kabeh, nyumbang kanggo ningkatake kualitas udara kutha lan ngurangi polusi lingkungan.

Versatility: Dirancang kanggo nindakake macem-macem tugas ing kutha, kalebu transportasi kargo, logistik, pangopènan kutha, lan liya-liyane, cocog karo kabutuhan industri sing beda-beda.

Baterei sing tahan suwe: Nampilake baterei berkapasitas dhuwur, City Electric Pickup nduweni jangkauan sing luar biasa, nyukupi kabutuhan lelungan saben dinane.

Konektivitas Cerdas: Integrasi karo fitur konektivitas cerdas, nyambung menyang smartphone lan sistem navigasi, nyedhiyakake informasi lalu lintas wektu nyata lan ngawasi jarak jauh.

Safety First: Dilengkapi sistem safety canggih, kalebu bantuan rem, kontrol stabilitas, macem-macem airbag, njamin safety driver lan penumpang.

Biaya pangopènan sing murah: Kendaraan listrik kanthi biaya pangopènan sing luwih murah, dene biaya ngisi daya luwih murah tinimbang kendaraan bensin tradisional, nyedhiyakake solusi ekonomi kanggo pangguna komersial.


Dirancang kanggo Urip Urban

City Electric Pickup nduweni keluwesan, kelestarian, lan kinerja dhuwur, nawakake mode lelungan sing anyar kanggo warga kutha lan bisnis. Apa sampeyan kudu ngangkut barang ing kutha utawa golek pilihan komuter sing ramah lingkungan, City Electric Pickup minangka mitra sing cocog.

Pilih City Electric Pickup kanggo pengalaman lelungan kutha sing ijo, efisien, lan aman.


Konfigurasi parameter

ID model

YNKY1121S4

YNKY1121S5

Status kendaraan

72v 4kw

72v 5kw

Drive tangan tengen

Length×Width×Dhuwur (mm)

3655X1340X1560

3655X1340X1560

Wadhah ukuran internal

900X1315X400

900X1315X400

Jarak roda (mm)

2495

2495

track ngarep (mm)

1195

1195

Trek mburi (mm)

1185

1185

Suspensi ngarep (mm)

455

455

Suspensi mburi (mm)

705

705

Bobot kerb (kg)

835

835

Kualitas beban (kg)

150

150

Kursi No.

4

4

Bobot reged (kg)

1245

1245

Paramèter kinerja

 

 

Kacepetan maksimal (km/h)

40

40

Wektu akselerasi s (0-40km)

15

15

Kelas maksimal

0.25

0.25

Diameter puteran min (m)

≤9

≤9

amba maksimum

36.3 (roda njaba) / 42 (roda njero)

36.3 (roda njaba) / 42 (roda njero)

Sudut pendekatan (°)

≥55

≥55

Sudut keberangkatan (°)

≥30

≥30

Reresik weteng (mm, tanpa beban)

≥150

≥150

Struktur awak

 

 

Taksi

Lembaran logam integral

Lembaran logam integral

Lawang tabung

-

-

Kotak kargo (bed)

Sisih mburi

Sisih mburi

Paramèter baterei / motor

 

 

Jinis baterei

Bebas pangopènan
baterei timbal-asam

Bebas pangopènan
baterei timbal-asam

Spesifikasi baterei (V/Ah)

72V, 100Ah

72V, 100Ah

Baterei opsional

○  105Ah LFP
○  240Ah LFP

○  105Ah LFP
○  240Ah LFP

Plat pemanas listrik lithium

Range (tanpa beban) (km)

≥120

≥120

220 V pengisian plug

110 ~ 220 V plug pengisian (tegangan lebar)

Wektu pengisian (20%-100%) (h)

8~10

8~10

Tipe motor

AC motor asinkron

AC motor asinkron

Daya Rated (kW)

4KW

5KW

Chassis/Roda Rem

 

 

Formulir drive

RWD

RWD

Suspensi ngarep

Double wishbone coil spring suspension independen

Double wishbone coil spring suspension independen

suspensi mburi

Pegas godhong vertikal (3 lembar)

Pegas godhong vertikal (3 lembar)

Drive axle

Integral (rasio kacepetan 12,76)

Integral (rasio kacepetan 12,76)

Rem ngarep

Disk

Disk

Rem mburi

Drum

Drum

Rim

13x4.5B(aluminium)●
13x4.5(aluminium)○

13x4.5B(aluminium)●
13x4.5(aluminium)○

Ban

155/65 R13●

155/65 R13●

daya-dibantu setir

Bantuan rem

Konfigurasi njero / njaba

 

 

Kunci lawang

Listrik

Listrik

jendhela

4 lawang listrik

4 lawang listrik

Kursi Ngarep

Bisa diatur papat, kanthi headrest, kanthi kanthong peta

Bisa diatur papat, kanthi headrest, kanthi kanthong peta

Kursi mburi

Kursi bangku, bisa dilipat, kanthi headrest

Kursi bangku, bisa dilipat, kanthi headrest

Headrest kursi

ngarep● / mburi●

ngarep● / mburi●

Mlumpat kursi

-

-

AC

Towing

panrima ngarep

-

-

Kaca spion interior

Instrumen

Metrik●
Inggris○

Metrik●
Inggris○

Lampu sorot ngarep

Sorotan gendheng

-

-

Modul Swara AVS

Reflektor retro sisih

Stiker reflektif abang

Sabuk pengaman

ngarep●/mburi○

ngarep●/mburi○

Sertifikasi sabuk pengaman

DOT●
Emark○

DOT●
Emark○

Gambar mbalikke

Mp5

7"MP5●
Basa Korea○
Basa Rusia○

7"MP5●
Basa Korea○
Basa Rusia○

Ekstensi Fender

-

-

tutup mobil

Kunci bocah

Bumper ngarep

bumper mburi

-

-

Rak pedal

-

-

Gulung kandang

-

-

Ban serep

-

-

Pangisi daya plug

China standar●
Standar Amerika○
Standar Eropa○
Standar Inggris○
standar Italia○

China standar●
Standar Amerika○
Standar Eropa○
Standar Inggris○
standar Italia○

VIN

●tengen/○kiwa

●tengen/○kiwa

Semprotan lilin

Swatch

Karet Liner


Cathetan Saliyane putih, abang, kuning ora nambah dhuwit, werna liyane kanggo werna khusus kudu nambah 300 RMB, plug pangisi daya yen ora standar nasional bakal nggawe prabédan, prabédan ing 20-100 RMB

"-" nuduhake yen konfigurasi iki ora kasedhiya. "○" nggambarake item opsional, sing kudu dipilih lan diterangake; ● Nuduhake item konfigurasi standar.




Hot Tags: Pickup Listrik Kota, China, Disesuaikan, Gampang dijaga, Kualitas, Murah, Awet, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, EEC, COC

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.