Ngarep > Produk > EV Pickup > Mini EV Pickup Truk > Truk Pickup Baterei Lithium 2023 4wd
Truk Pickup Baterei Lithium 2023 4wd
  • Truk Pickup Baterei Lithium 2023 4wdTruk Pickup Baterei Lithium 2023 4wd
  • Truk Pickup Baterei Lithium 2023 4wdTruk Pickup Baterei Lithium 2023 4wd

Truk Pickup Baterei Lithium 2023 4wd

Truk Pickup Baterei Lithium 2023 4wd berkualitas tinggi ditawakake produsen China HeRun. Tuku Truk Pickup Baterei Lithium 2023 4wd sing berkualitas langsung kanthi rega murah.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

HeRun minangka pimpinan profesional China 2023 4wd Lithium Battery Pickup Truck kanthi kualitas lan rega sing cukup. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita.

Truk Pickup Baterei Lithium 2023 4WD minangka kendaraan canggih sing nggabungake teknologi baterei lithium canggih kanthi kinerja sing unggul, menehi pengalaman nyopir sing luar biasa kanthi kemampuan jarak jauh lan kemampuan kacepetan dhuwur.


Fitur Utama Truk Pickup Baterei Lithium 4WD 2023:

Kapabilitas Jarak Jauh: Didhukung dening baterei lithium sing paling canggih, truk pickup iki nduweni jangkauan sing nyengsemake, ngidini sampeyan lelungan kanthi jarak sing adoh tanpa perlu diisi daya. Kanthi daya siji, bisa nutupi nganti 400 kilometer, nyedhiyakake penak lan efisiensi sing ora ana tandhingane.

Kinerja Kacepetan Dhuwur: Dilengkapi motor listrik sing kuat, Truk Pickup Baterei Lithium 4WD 2023 nyedhiyakake akselerasi sing luar biasa lan bisa tekan kecepatan nganti 120 km / jam, njamin pengalaman nyopir sing nyenengake lan dinamis.

Sistem 4WD sing Mantap: Kanthi sistem 4WD sing kuat, truk pickup iki nawakake kemampuan off-road sing luar biasa lan traksi sing apik ing macem-macem terrain. Bisa nelukake lanskap sing tantangan lan nyedhiyakake stabilitas lan kontrol ing kabeh kahanan nyopir.

Interior sing Wiyar lan Nyaman: Truk Pickup Baterei Lithium 4WD 2023 nduweni kabin sing wiyar kanthi ruang sikil sing cukup lan kursi sing ergonomis, njamin perjalanan sing nyaman lan nyenengake kanggo sopir lan penumpang. Interioré dirancang kanthi bahan berkualitas tinggi lan estetika modern, nggawe atmosfer sing mewah lan canggih.

Ruang Kargo Serbaguna: Kanthi ruang kargo sing akeh, truk pickup iki cocog kanggo ngangkut macem-macem barang lan peralatan. Apa sampeyan nggawa persediaan kanggo petualangan akhir minggu utawa peralatan transportasi kanggo kerja, Truk Pickup Baterei Lithium 4WD 2023 nawakake papan lan kepenak.

Fitur Keamanan Lanjut: Keamanan minangka prioritas utama ing desain Truk Pickup Baterei Lithium 4WD 2023. Iki kalebu fitur safety canggih kanggo nglindhungi driver lan penumpang, kalebu:

Sistem Rem Anti-kunci (ABS): Sistem ABS njamin efisiensi lan stabilitas rem maksimal, nyegah kunci roda lan nambah kontrol kendaraan sajrone kahanan rem darurat.

Kontrol Stabilitas Elektronik (ESC): Sistem ESC terus-terusan ngawasi obahe kendaraan lan kanthi otomatis nyetel gaya rem lan tenaga mesin kanggo njaga stabilitas, nyedhiyakake kontrol lan safety sing optimal.

Sistem Nyegah Tabrakan: Truk pickup iki dilengkapi sistem pencegahan tabrakan sing nggunakake sensor canggih kanggo ndeteksi tabrakan potensial lan menehi tandha marang sopir supaya tumindak sing cocog, nambah safety sakabèhé ing dalan.

Lane Departure Warning: Lane departure warning system ndeteksi dalan sing ora disengaja lan menehi tandha marang sopir, ngurangi risiko kacilakan sing disebabake dening gangguan utawa ngantuk.

Sistem Ngisi Daya sing Efisien: Truk Pickup Baterei Lithium 4WD 2023 dilengkapi sistem pangisi daya sing cepet lan efisien, ngidini sampeyan ngisi daya baterei mung 2-3 jam. Apa sampeyan ana ing omah utawa ing dalan, sampeyan bisa kanthi cepet ngisi daya lan bali maneh.

Kanthi kemampuan jarak jauh, kinerja kacepetan dhuwur, lan fitur safety sing canggih, Truk Pickup Baterei Lithium 2023 4WD nyetel standar anyar kanggo truk pickup listrik. Ngalami masa depan transportasi kanthi kendaraan sing inovatif lan ramah lingkungan iki.


Model mobil


data dhasar

Panjang * lebar * dhuwur (mm)

3850 × 1510 × 1845

Dimensi internal wadah Panjang * lebar * dhuwur (mm)

900×1315×400

Jarak roda (mm)

2520

Massa persiapan (kg)

885

Kualitas kargo (kg)

150

Kursi

4

Spesifikasi

Kacepetan maksimal (km/h)

80 (tabel nuduhake 85)

Kemampuan kelas

35%

Diameter puteran minimal (m)

â¤9

Jarak lemah minimal (mm, tanpa beban)

â¥200

Paramèter trem / motor

Spesifikasi baterei daya (V/Ah)

72V, 206Ah

ï¼¼kmï¼Driving range

â¥120

Jinis baterei

baterei lithium wesi fosfat

Pangisi daya baterei

Tipe kendaraan 110-220V (tegangan lebar)

Wektu pengisian (h)

6~8

Jinis motor

Motor asinkron

Daya Motor (kW)

10,5 kW



Hot Tags: Truk Pickup Baterei Lithium 2023 4wd, Disesuaikan, Gampang dijaga, Kualitas, Murah, Awet, Produsen, Pemasok, Pabrik, Saham, EEC, COC

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.