Ngarep > Kabar > Warta Industri

Apa desain lan karakteristik kinerja truk pickup listrik tugas ringan sing luwih dawa?

2023-06-14

Gandar: Dilengkapi poros terintegrasi gaya truk ringan, nyedhiyakake kapasitas tahan beban sing kuwat kanggo macem-macem kabutuhan muatan lan angkut.

Sistem Kemudi: Nggunakake mekanisme setir rak lan pinion, nyedhiyakake kinerja setir sing akurat lan responsif kanggo pengalaman nyopir sing marem ing kecepatan sing luwih dhuwur.

Sistem Suspensi Belakang: Nduweni pegas rwaning sing kaku variabel, njamin kemampuan lan kenyamanan momotan beban, adaptasi karo macem-macem permukaan dalan sing kasar.

Sistem Rem: Nggunakake konfigurasi rem cakram ngarep lan mburi drum, menehi kinerja rem sing kuat. Garis rem digawe saka pipa Bundy logam, nyedhiyakake persiyapan sing aman lan dipercaya kanggo nyopir kanthi kacepetan dhuwur.

Kacepetan Maksimum: Kacepetan kendaraan standar disetel ing 40 km / h, nanging kanthi 4.5kw lan

5.5kW motor minangka total 10kw, bisa tekan kecepatan nganti 80 km / h, nawakake akselerasi cepet lan outperforming saingan ing sawijining kelas.