Ngarep > Kabar > Warta Industri

Apa fungsi truk pickup listrik tugas ringan motor dual?

2023-06-14

Truk Pickup Electric Duty Motor Light Duty nduweni fitur ing ngisor iki:

Ramah Lingkungan: Didhukung dening sistem drive listrik motor dual, ngasilake emisi nol lan ora ana polusi swara.

Kinerja Tinggi: Teknologi baterei canggih lan sistem drive motor dual nyedhiyakake kinerja sing kuat lan akselerasi cepet.

Maneuverability: Dirancang kanthi ukuran kompak, gampang navigasi liwat lalu lintas kutha sing sibuk, cocok kanggo pangiriman kutha lan transportasi jarak cendhak.

Kapasitas Muatan: Kanthi kapasitas beban sing kuat, cocog kanggo ngangkut barang lan bahan.

Panggunaan Kabeh-Weather: Kanthi rating proteksi IP65, tahan macem-macem kahanan cuaca sing angel.

Truk Pickup Electric Duty Motor Light Duty nemokake aplikasi sing akeh ing lapangan ing ngisor iki:

Pangiriman Kutha: Cocog kanggo layanan kiriman ekspres, kiriman panganan, lan kabutuhan logistik kutha liyane.

Transportasi Logistik: Digunakake kanggo transportasi kargo jarak cendhak, katering kanggo syarat logistik sing cepet lan efisien.

Layanan Kutha: Berfungsi minangka kendaraan sarana kutha, kayata kanggo sanitasi lan patroli kutha.