Ngarep > Produk > EV Pickup > Truk Pickup EV cahya > Truk Pickup Listrik Tugas Ringan Motor Tunggal
Truk Pickup Listrik Tugas Ringan Motor Tunggal
  • Truk Pickup Listrik Tugas Ringan Motor TunggalTruk Pickup Listrik Tugas Ringan Motor Tunggal
  • Truk Pickup Listrik Tugas Ringan Motor TunggalTruk Pickup Listrik Tugas Ringan Motor Tunggal
  • Truk Pickup Listrik Tugas Ringan Motor TunggalTruk Pickup Listrik Tugas Ringan Motor Tunggal
  • Truk Pickup Listrik Tugas Ringan Motor TunggalTruk Pickup Listrik Tugas Ringan Motor Tunggal

Truk Pickup Listrik Tugas Ringan Motor Tunggal

HeRun minangka produsen lan pemasok Truk Pickup Listrik Tunggal Motor Tunggal Profesional, yen sampeyan nggoleki Truk Pickup Listrik Tunggal Tugas Ringan Tunggal kanthi rega murah, hubungi saiki!

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Truk Pickup Listrik Tugas Ringan Motor Tunggal bermutu tinggi, disertifikasi EEC COC. Truk pickup iki nggabungake teknologi listrik canggih kanthi desain inovatif, menehi solusi sing ramah lingkungan lan efisien.


Truk Pickup Listrik Tugas Ringan Motor Tunggal nduweni fitur ing ngisor iki:

Ramah Lingkungan: Didhukung dening sistem penggerak listrik, ngasilake nol emisi lan ora ana polusi swara.

Kinerja Dhuwur: Teknologi baterei canggih lan sistem drive listrik nyedhiyakake kinerja sing kuat lan akselerasi cepet.

Maneuverability: Dirancang kanthi ukuran kompak, gampang navigasi liwat lalu lintas kutha sing sibuk, cocok kanggo pangiriman kutha lan transportasi jarak cendhak.

Kapasitas Muatan: Kanthi kapasitas beban sing kuat, cocog kanggo ngangkut barang lan bahan.

Panggunaan Kabeh-Weather: Kanthi rating proteksi IP65, tahan macem-macem kahanan cuaca sing angel.

Truk Pickup Listrik Tugas Ringan Motor Tunggal nemokake aplikasi sing akeh ing lapangan ing ngisor iki:

Pangiriman Kutha: Cocog kanggo layanan kiriman ekspres, kiriman panganan, lan kabutuhan logistik kutha liyane.

Transportasi Logistik: Digunakake kanggo transportasi kargo jarak cendhak, katering kanggo syarat logistik sing cepet lan efisien.

Layanan Kutha: Berfungsi minangka kendaraan sarana kutha, kayata kanggo sanitasi lan patroli kutha.


Rincian Pengisian Daya:

Ngisi daya wektu njupuk kira-kira 8-10 jam lan bisa rampung nggunakake standar 220V, 16A soket kluwarga. Lampu indikator pangisi daya nuduhake kahanan sing beda-beda: sumunar abang nalika ngisi daya, cedhak pangisi daya kanthi lampu ijo sing padhet, lan mati nalika kebak. Kanggo efisiensi pangisian daya lan umur baterei sing optimal, disaranake ngisi daya kendaraan nalika level baterei antarane 30% nganti 70%. Ngindhari discharge jero utawa over-discharge kanggo nyegah degradasi baterei sing durung wayahe.


Kinerja Range:

Ing suhu sekitar udakara 25â, Truk Pickup Listrik Tugas Ringan Motor Tunggal nggayuh jarak maksimal 120-180 kilometer nalika disetir ing dalan sing rata kanthi kecepatan konstan 30 km / jam tanpa beban. Nanging, kisaran nyata bisa beda-beda gumantung saka faktor kayata suhu sekitar, kahanan dalan, kabiasaan nyopir, lan muatan. Disaranake nimbang faktor kasebut lan rencana nyopir lan ngisi daya.


Fitur Desain lan Kinerja:

Gandar: Dilengkapi poros terintegrasi gaya truk ringan, nyedhiyakake kapasitas tahan beban sing kuwat kanggo macem-macem kabutuhan muatan lan angkut.

Sistem Kemudi: Nggunakake mekanisme setir rak lan pinion, nyedhiyakake kinerja setir sing akurat lan responsif kanggo pengalaman nyopir sing marem ing kecepatan sing luwih dhuwur.

Sistem Suspensi Belakang: Nduweni pegas rwaning sing kaku variabel, njamin kemampuan lan kenyamanan momotan beban, adaptasi karo macem-macem permukaan dalan sing kasar.

Sistem Rem: Nggunakake konfigurasi rem cakram ngarep lan mburi drum, menehi kinerja rem sing kuat. Garis rem digawe saka pipa Bundy logam, nyedhiyakake persiyapan sing aman lan dipercaya kanggo nyopir kanthi kacepetan dhuwur.

Kacepetan Maksimum: Kacepetan kendaraan standar disetel ing 40 km / jam, nanging kanthi motor 5 kW, bisa tekan kecepatan nganti 60 km / jam, nyedhiyakake akselerasi cepet lan ngungguli pesaing ing kelase.


Fitur safety:

Keamanan minangka prioritas utama ing desain Truk Pickup Listrik Tugas Ringan Motor Tunggal. Iki kalebu fitur safety ing ngisor iki kanggo njamin pengalaman nyopir sing aman:

Sabuk Pengaman: Dilengkapi sabuk pengaman sing bisa diatur kanggo sopir lan penumpang, nyedhiyakake perlindungan penting yen ana tabrakan utawa ngerem dadakan.

Airbags: Airbag ngarep dipasang kanggo driver lan penumpang ngarep, minimalake impact yen ana tabrakan ngarep.

Anti-lock Braking System (ABS): Sistem ABS nyegah kunci roda nalika ngerem, nambah stabilitas lan kontrol kendaraan.

Kontrol Stabilitas Elektronik (ESC): ESC kanthi otomatis nyetel gaya rem kendaraan lan output mesin kanggo njaga stabilitas sajrone maneuver dadakan utawa ing permukaan sing lunyu.

Sensor Parkir Reverse: Sensor parkir mburi mbantu parkir sing aman lan akurat, nyuda resiko tabrakan nalika mbalikke.




Hot Tags: Truk Pickup Listrik Tugas Ringan Motor Tunggal, Disesuaikan, Gampang dijaga, Kualitas, Murah, Awet, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, EEC, COC

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.