Ngarep > Produk > EV Pickup > Truk Pickup EV cahya > Off-Road Light Tugas Electric Pickup Truk
Off-Road Light Tugas Electric Pickup Truk
  • Off-Road Light Tugas Electric Pickup TrukOff-Road Light Tugas Electric Pickup Truk
  • Off-Road Light Tugas Electric Pickup TrukOff-Road Light Tugas Electric Pickup Truk
  • Off-Road Light Tugas Electric Pickup TrukOff-Road Light Tugas Electric Pickup Truk
  • Off-Road Light Tugas Electric Pickup TrukOff-Road Light Tugas Electric Pickup Truk
  • Off-Road Light Tugas Electric Pickup TrukOff-Road Light Tugas Electric Pickup Truk

Off-Road Light Tugas Electric Pickup Truk

HeRun minangka produsen lan pemasok Truk Pickup Listrik Off-Road Light Duty ing China sing bisa adol Truk Pickup Listrik Off-Road Light Duty. Kita bisa nyedhiyakake layanan profesional lan rega sing luwih apik kanggo sampeyan. Yen sampeyan kasengsem ing Off-Road Light Duty Electric Pickup Truck, hubungi kita. We tindakake kualitas liyane njamin sing rega kalbu, darmabakti layanan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Minangka produsen profesional, HeRun pengin menehi sampeyan Off-Road Light Duty Electric Pickup Truck. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Ngenalke Off-Road Light Duty Electric Pickup Truck, kendaraan premium sing disertifikasi karo EEC COC. Truk pickup sing luar biasa iki kanthi lancar nggabungake teknologi listrik sing canggih kanthi desain inovatif, nawakake solusi transportasi sing ramah lingkungan lan efisien.


Fitur Utama Truk Pickup Listrik Off-Road Light Duty:

Ramah Lingkungan: Didhukung dening sistem drive listrik motor dual, truk pickup iki ngasilake nol emisi, dadi ramah lingkungan lan menehi kontribusi kanggo masa depan sing luwih resik lan ijo. Kajaba iku, operasi kasebut kanthi meneng, ngilangi polusi swara ing lingkungan kutha lan deso.

Kinerja Tinggi: Truk pickup kita nggabungake teknologi baterei canggih lan sistem drive motor dual, nyedhiyakake kinerja sing luar biasa lan akselerasi sing apik banget. Rasakake kekuwatan lan ketangkasan sing diwenehake kanthi mobilitas listrik.

Maneuverability: Dirancang kanthi ukuran sing kompak, truk pickup iki gampang navigasi liwat lalu lintas kutha sing rame. Agility lan nimbleness ndadekake iku becik kanggo pangiriman kutha lan transportasi short-distance, njupuk efficiency lan ease saka nggunakake.

Kapasitas Muatan: Truk Pickup Listrik Off-Road Light Duty nduweni kapasitas muatan sing kuat, ngidini transportasi barang lan bahan sing ora repot. Kanthi konstruksi sing awet lan desain praktis, bisa nyukupi panjaluk macem-macem industri lan aplikasi komersial.

Panggunaan Kabeh Cuaca: Nampilake rating proteksi IP65 sing nggumunake, truk pickup iki bisa tahan kahanan cuaca sing maneka warna lan tantangan. Apa wae udan, salju, utawa suhu sing ekstrem, yakin yen kendaraan sampeyan bisa dipercaya ing lingkungan apa wae.


Aplikasi saka Off-Road Light Duty Electric Pickup Truck:

Pangiriman Kutha: Cocog banget kanggo layanan kiriman ekspres, kiriman panganan, lan kabutuhan logistik kutha liyane. Truk pickup iki njamin transportasi sing cepet lan efisien ing wates kutha, ngoptimalake operasi bisnis sampeyan.

Transportasi Logistik: Kanthi fokus ing transportasi kargo jarak cendhak, truk pickup kita nyedhiyakake industri logistik sing cepet lan dinamis. Ngandelake kinerja sing dipercaya kanggo nyukupi kabutuhan logistik kanthi cepet lan efisiensi.

Layanan Kutha: Minangka kendaraan serbaguna, Truk Pickup Listrik Off-Road Light Duty nyedhiyakake macem-macem tujuan, kalebu sanitasi lan patroli kutha. Ngalami linuwih lan fungsionalitas, dadi aset sing penting kanggo aplikasi layanan kutha.


Rincian Pengisian Daya:

Ngisi daya Off-Road Light Duty Electric Pickup Truck trep lan ora repot. Cukup sambungake menyang soket kluwarga 220V standar, 20, lan proses ngisi daya bakal njupuk kira-kira 6-8 jam. Pangisi daya dilengkapi lampu indikator sing nuduhake kahanan sing beda-beda: sumunar abang nalika ngisi daya, ijo padhet nalika cedhak diisi daya, lan mati nalika baterei wis kebak. Kanggo nggedhekake efisiensi pangisian daya lan ngreksa umur baterei, disaranake ngisi daya kendaraan nalika level baterei antarane 30% nganti 70%. Supaya discharge jero utawa over-discharges kanggo njamin kinerja baterei optimal.


Kinerja Range:

Ing suhu sekitar 25â, Off-Road Light Duty Electric Pickup Truck entuk jarak maksimal 150 kilometer nalika disetir ing dalan sing rata kanthi kecepatan konstan 30 km/jam tanpa beban. Nanging, elinga manawa kisaran nyata bisa beda-beda gumantung saka faktor kayata suhu sekitar, kahanan dalan, kabiasaan nyopir, lan muatan. Disaranake nimbang faktor kasebut lan rencanakake nyopir lan ngisi daya kanggo ngoptimalake pengalaman sampeyan.


Fitur Desain lan Kinerja:

Gandar: Truk pikap kita dilengkapi poros terpadu gaya truk sing mantep lan entheng, nyedhiyakake kapasitas bantalan beban sing luar biasa kanggo nampung macem-macem kabutuhan muat lan angkut. Iku njamin stabilitas lan kekiatan ing terrains tantangan.

Sistem Kemudi: Mekanisme kemudi rak lan pinion sing digunakake ing truk pikap kita nyedhiyakake kinerja setir sing akurat lan responsif, nambah pengalaman nyopir sakabèhé, utamané ing kecepatan sing luwih dhuwur. Nemu kontrol lan maneuverability sing luar biasa.

Sistem Suspensi Belakang: Nampilake pegas godhong sing kaku variabel, sistem suspensi mburi ngimbangi kemampuan lan kenyamanan nggawa beban, adaptasi kanthi lancar menyang macem-macem permukaan dalan sing kasar. Seneng numpak lancar lan stabil, sanajan ing lingkungan off-dalan sing tantangan.

Sistem Rem: Truk pickup kita nggunakake konfigurasi rem cakram ngarep lan mburi, menehi kinerja rem sing kuat lan dipercaya. Garis rem digawe saka pipa Bundy logam, njamin persiyapan sing aman kanggo skenario nyopir kanthi kacepetan dhuwur.

Kacepetan Maksimum: Kacepetan kendaraan standar disetel ing 40 km/jam, nanging kanthi output daya total 10 kW (gabungan motor 4,5 kW lan 5,5 kW), bisa nganti kecepatan nganti 80 km/jam. Kapabilitas kacepetan sing luar biasa iki njamin akselerasi cepet lan ngluwihi pesaing ing kelase.


Fitur safety:

Safety punika sakabehe wigati ing desain saka Off-Road Light Duty Electric Pickup Truck. Kita wis nggabungake fitur safety ing ngisor iki kanggo nyedhiyakake pengalaman nyopir sing aman:

Sabuk pengaman: Sabuk pengaman sing bisa diatur dipasang kanggo driver lan penumpang, njamin perlindungan sing penting yen ana tabrakan utawa rem dadakan.

Airbags: Airbag ngarep digabungake kanggo driver lan penumpang ngarep, minimalake impact yen ana tabrakan ngarep, lan nambah safety penghuni.

Sistem Rem Anti-kunci (ABS): Sistem ABS nyegah kunci roda nalika ngerem, nambah stabilitas lan kontrol kendaraan, utamane ing kahanan darurat.

Kontrol Stabilitas Elektronik (ESC): ESC kanthi otomatis nyetel gaya rem kendaraan lan output mesin kanggo njaga stabilitas sajrone maneuver dadakan utawa ing permukaan sing lunyu, njamin pengalaman nyopir sing aman lan yakin.

Sensor Parkir Mbalik: Sensor parkir mburi dipasang kanggo mbantu parkir sing aman lan akurat, nyuda resiko tabrakan nalika mbalikke lan nambah keamanan parkir sakabèhé.

Pilih Truk Pickup Listrik Off-Road Light Duty saka Herun Technology (Yunnan) Co, Ltd. kanggo kombinasi fleksibilitas, kinerja, lan kelestarian sing luar biasa. Ngalami masa depan transportasi saiki.


Parameter produk:

Model mobil

KK1121S10

data dhasar

Panjang * lebar * dhuwur (mm)

3850 × 1510 × 1845

Dimensi internal wadah Panjang * lebar * dhuwur (mm)

900×1315×400

Jarak roda (mm)

2520

Massa persiapan (kg)

885

Kualitas kargo (kg)

150

Kursi

4

Spesifikasi

Kacepetan maksimal (km/h)

80 (tabel nuduhake 85)

Kemampuan kelas

35%

Diameter puteran minimal (m)

â¤9

Jarak lemah minimal (mm, tanpa beban)

â¥200

Paramèter trem / motor

Spesifikasi baterei daya (V/Ah)

72V, 206Ah

ï¼¼kmï¼Driving range

â¥120

Jinis baterei

baterei lithium wesi fosfat

Pangisi daya baterei

Tipe kendaraan 110-220V (tegangan lebar)

Wektu pengisian (h)

6~8

Jinis motor

Motor asinkron

Daya Motor (kW)

10,5 kW


Garansi lan Layanan Sawise-sales:

We offer babar pisan lengkap lan layanan sawise-sales, Tim profesional kita darmabakti kanggo nyediakake technical support pas wektune lan pitulungan kanggo njamin kepuasan karo produk. Garansi kalebu cacat manufaktur lan komponen sing rusak, menehi katentreman lan linuwih.



Hot Tags: Truk Pickup Listrik Off-Road Light Duty, Disesuaikan, Gampang dijaga, Kualitas, Murah, Awet, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, EEC, COC

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.