Ngarep > Kabar > FAQ

Yen OEM ditrima?

2023-06-13

Ya, "OEM" minangka istilah sing bisa ditampa. Iku stands for "Original Equipment Produsen," sing nuduhake perusahaan sing ngasilake bagean utawa produk sing digunakake dening perusahaan liya ing produk dhewe.