Ngarep > Kabar > Warta Industri

Rear-wheel Drive EV Pickup minangka tambahan sambutan ing pasar.

2023-11-28

Mobil listrik saiki saya populer, lan tren iki wis dadi truk pickup. Bubar, truk pickup listrik anyar diumumake, lan janji bakal nggawe cipratan ing pasar. Iki diarani "Rear-wheel Drive EV Pickup," lan dirancang minangka alternatif kanggo pickup bertenaga gas.


Roda mburi EV Pickup didhukung dening rong motor listrik, sing bisa ngasilake nganti 402 tenaga kuda. Wis papat-wheel penundaan sawijining, kang menehi kulo Gamelan lan mbenakake penanganan. Truk kasebut bisa mlaku saka 0-60mph mung 5,3 detik, sing luwih cepet tinimbang akeh truk gas ing pasar. Truk kasebut nduweni jangkauan nganti 300 mil kanthi biaya siji, dadi sampurna kanggo lelungan sing adoh. Bisa diisi daya nggunakake pangisi daya cepet Level 3 DC, sing ngidini kanggo ngisi daya nganti 80% mung 45 menit.


Desain Rear-wheel Drive EV Pickup ramping lan modern, kanthi sikap sing sithik lan amba. Nduweni amben tapered, sing ngidini aerodinamis sing luwih apik lan efisiensi nyopir sing luwih apik. Amben uga dilapisi karo bahan sing atos, saengga cocok kanggo ngangkut barang sing abot. Rear-wheel Drive EV Pickup nduweni kapasitas tarik nganti 7,500 kilogram, dadi sampurna kanggo ngangkut prau, RV, lan treler.


Ing babagan fitur safety, ingRoda mburi EV Pickupdiisi karo teknologi canggih. Nduweni sistem kamera 360 derajat, sing nyedhiyakake tampilan mripat manuk ing sakubenge truk. Iki nggawe luwih gampang kanggo maneuver truk ing papan sing nyenyet lan mbantu nyegah kacilakan. Uga nduweni bebaya titik buta, bebaya keberangkatan lane, lan rem darurat otomatis. Rear-wheel Drive EV Pickup wis entuk rating safety 5-bintang saka National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA).


Roda mburi EV Pickup ora mung ramah lingkungan nanging uga hemat biaya. Motor listrik mbutuhake pangopènan minimal, nyuda biaya kepemilikan sakabèhé. Kajaba iku, nduweni kualifikasi kanggo kridit pajak federal, nyedhiyakake luwih akeh tabungan kanggo pemilik.


Roda mburi EV Pickup minangka kendharaan sing sampurna kanggo wong-wong sing pengin kekuwatan lan fleksibilitas truk pickup tanpa pengaruh lingkungan saka kendaraan bertenaga gas. Iki disetel kanggo dirilis ing AS ing pungkasan taun iki, lan review awal wis memuji kinerja, desain, lan efisiensi.


Kesimpulane, kanthi nambah permintaan kanggo kendaraan listrik, Rear-wheel Drive EV Pickup minangka tambahan sambutan ing pasar. Desain sing apik, fitur safety sing canggih, lan kinerja sing nyengsemake ndadekake saingan sing apik kanggo pickup bertenaga gas. Iki minangka wektu sing nyenengake kanggo industri EV amarga luwih akeh perusahaan sing terus ngembangake kendaraan sing inovatif lan ramah lingkungan.

Rear-wheel Drive EV PickupRear-wheel Drive EV Pickup