Ngarep > Produk > EV Pickup > Roda mburi EV Pickup > Mini EV Pickup Rear-Wheel Drive
Mini EV Pickup Rear-Wheel Drive
  • Mini EV Pickup Rear-Wheel DriveMini EV Pickup Rear-Wheel Drive
  • Mini EV Pickup Rear-Wheel DriveMini EV Pickup Rear-Wheel Drive
  • Mini EV Pickup Rear-Wheel DriveMini EV Pickup Rear-Wheel Drive
  • Mini EV Pickup Rear-Wheel DriveMini EV Pickup Rear-Wheel Drive
  • Mini EV Pickup Rear-Wheel DriveMini EV Pickup Rear-Wheel Drive
  • Mini EV Pickup Rear-Wheel DriveMini EV Pickup Rear-Wheel Drive

Mini EV Pickup Rear-Wheel Drive

Mini EV Pickup Rear-Wheel Drive minangka kendaraan kompak lan ramah lingkungan sing nggabungake kenyamanan truk pickup kanthi efisiensi kendaraan listrik. Kanthi sistem penggerak roda mburi, pickup mini iki nawakake solusi transportasi sing unik lan serbaguna.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Mini EV Pickup Rear-Wheel Drive minangka kendaraan kompak lan ramah lingkungan sing nggabungake kenyamanan truk pickup kanthi efisiensi kendaraan listrik. Kanthi sistem penggerak roda mburi, pickup mini iki nawakake solusi transportasi sing unik lan serbaguna.


Fitur Utama Mini EV Pickup Rear-Wheel Drive:

Kompak lan Agile: Ukuran kompak mini pickup ngidini gampang maneuver ing lingkungan kutha lan papan parkir sing sithik. Desain sing lincah ndadekake sampurna kanggo navigasi ing dalan kutha sing sibuk lan dalan sing sempit.

Powertrain Listrik: Mini EV Pickup Rear-Wheel Drive dilengkapi karo powertrain listrik sing canggih, njamin pengalaman nyopir sing resik lan sepi. Iki ngasilake nol emisi, menehi kontribusi kanggo masa depan sing luwih ijo lan luwih lestari.

Sistem Penggerak Roda Belakang: Sistem penggerak roda mburi nyedhiyakake traksi lan stabilitas sing luwih apik, utamane nalika nggawa beban sing abot. Nawakake penanganan lan kontrol sing unggul, saengga cocog kanggo macem-macem kahanan nyopir.

Ngisi daya sing efisien: Ngisi daya Mini EV Pickup Rear-Wheel Drive gampang lan trep. Bisa diisi kanthi nggunakake soket kluwarga 220V, 16A standar, ngidini akses gampang menyang infrastruktur ngisi daya. Wektu pangisian daya bisa beda-beda, nanging biasane mbutuhake antara 6 nganti 8 jam kanggo ngisi daya lengkap.

Ruang Kargo Serbaguna: Sanajan ukurane kompak, pickup mini nawakake ruang kargo serbaguna sing bisa nampung macem-macem jinis kargo lan bahan. Iku sampurna kanggo logistik cilik lan kabutuhan pangiriman.

Kinerja Range: Kanthi powertrain listrik sing efisien, Mini EV Pickup Rear-Wheel Drive bisa nggayuh jarak maksimal XX kilometer kanthi muatan penuh. Kisaran nyata bisa beda-beda gumantung saka kahanan nyopir, muatan, lan faktor liyane. Disaranake kanggo ngrancang kegiatan pangisian daya kanthi cocog kanggo kinerja lan jangkauan sing optimal.


Fitur Desain lan Kinerja:

Konstruksi Sturdy: Pickup mini dibangun kanthi pigura sing kuat lan awet, njamin stabilitas lan safety sajrone transportasi. Iki dirancang kanggo nahan panjaluk panggunaan saben dina, nyedhiyakake kinerja sing dipercaya lan umur dawa.

Penanganan Responsif: Mini EV Pickup Rear-Wheel Drive nawakake penanganan sing tepat lan responsif, supaya gampang navigasi liwat belokan lan sudhut sing nyenyet. Sifat lincah ndadekake nyenengake nyopir, sanajan ing lalu lintas sing macet.

Interior sing Nyaman: Interioré mini pickup dirancang kanthi nyenengake. Nawakake legroom lan lenggahan sing cukup kanggo sopir lan penumpang. Kursi dirancang kanthi ergonomis kanggo nyedhiyakake dhukungan lan kenyamanan sajrone drive dawa.


Fitur safety:

Safety minangka prioritas utama ing desain Mini EV Pickup Rear-Wheel Drive. Iki kalebu fitur safety penting kanggo njamin pengalaman nyopir sing aman:

Sabuk Pengaman: Sabuk pengaman sing bisa diatur dipasang kanggo driver lan penumpang, nyedhiyakake proteksi penting yen ana tabrakan utawa rem dadakan.

Airbags: Airbag ngarep kalebu kanggo nyilikake impact yen ana tabrakan ngarep, prioritizing safety driver lan penumpang ngarep.

Anti-lock Braking System (ABS): Sistem ABS nyegah kunci roda nalika ngerem, nambah stabilitas lan kontrol kendaraan. Iku nyumbang kanggo safety sakabèhé, utamané nalika kahanan rem darurat.

Bantuan Parkir: Sensor parkir mburi mbantu parkir sing aman lan akurat, nyuda resiko tabrakan nalika mbalikke. Nyedhiyakake penak lan safety tambahan sajrone maneuver parkir.

Mini EV Pickup Rear-Wheel Drive nawakake solusi transportasi sing praktis lan efisien kanthi ukuran kompak, sistem penggerak roda mburi, lan powertrain listrik. Apa kanggo komuter kutha, pangiriman, utawa logistik skala cilik, iki minangka kendaraan serbaguna sing nggabungake fungsi lan kelestarian.


Spesifikasi


ukuran

Dawane X Jembar X Dhuwur: 3650 × 1510 × 1820

Kapasitas Muatan Maksimum

800 kilogram

Sistem penggerak

Mburi-Wheel Drive

Jinis baterei

Baterei Lithium-ion

Kapasitas baterei

72 V 206AH

Metode Pengisian

Standar soket kluwarga 220V

Wektu Ngisi daya

Kira-kira 6 nganti 8 jam

Range maksimum

Kira-kira 100 kilometer

Kacepetan maksimum

80 kilometer per jam

Struktur Badan

Konstruksi pigura sing kuwat lan awet

Kapasitas lelenggahan

2 kursi

Sistem Rem

Sistem rem cakram ngarep lan mburi drum

Sistem Suspensi

Ngarep MacPherson strut, mburi independen

Airbag Safety

Airbag ngarep

Sistem Bantuan Rem

Sistem Rem Anti-lock (ABS)

Sistem Bantuan Parkir Terbalik

Sensor parkir mburi

Electric Power Steering System

Kontrol setir responsif lan tepat

Werna awak

Bisa disesuaikan

Sistem Audio

Konektivitas Bluetooth lan multimedia

Sistem Navigasi

Sistem navigasi sing dibangun

Sistem Pengkondisian Udara

Kontrol suhu

Pilihan Kustomisasi Pelanggan

Konfigurasi lan fitur sing bisa disesuaikan



Hot Tags: Mini EV Pickup Rear-Wheel Drive, Disesuaikan, Gampang dijaga, Kualitas, Murah, Awet, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, EEC, COC

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.