Ngarep > Produk > EV Pickup > Truk Pickup EV cahya > Truk Pickup Listrik Ringan
Truk Pickup Listrik Ringan
  • Truk Pickup Listrik RinganTruk Pickup Listrik Ringan
  • Truk Pickup Listrik RinganTruk Pickup Listrik Ringan
  • Truk Pickup Listrik RinganTruk Pickup Listrik Ringan
  • Truk Pickup Listrik RinganTruk Pickup Listrik Ringan

Truk Pickup Listrik Ringan

HeRun minangka produsen lan pemasok Truk Pickup Listrik Tugas Ringan ing China sing bisa borong Truk Pickup Listrik Tugas Ringan. Kita bisa nyedhiyakake layanan profesional lan rega sing luwih apik kanggo sampeyan. Yen sampeyan kasengsem ing Light Duty Electric Pickup Truck, hubungi kita. We tindakake kualitas liyane njamin sing rega kalbu, darmabakti layanan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Truk Pickup Listrik Light Duty minangka kendaraan sing disertifikasi sing nggabungake teknologi listrik canggih kanthi desain inovatif, nyedhiyakake solusi transportasi sing ramah lingkungan lan efisien.


Fitur Utama Truk Pickup Listrik Tugas Ringan:

Ramah Lingkungan: Kanthi sistem penggerak listrik, truk pickup ngasilake nol emisi lan beroperasi kanthi meneng, nyuda dampak lingkungan lan polusi swara.

Kinerja sing Kuat: Dilengkapi teknologi baterei sing canggih lan sistem penggerak listrik, truk pickup nyedhiyakake kinerja sing nyengsemake lan akselerasi cepet, njamin pengalaman nyopir sing lancar lan efisien.

Maneuverability: Ukuran sing kompak lan desain sing lincah ndadekake Light Duty Electric Pickup Truck bisa maneuver, saéngga bisa navigasi kanthi gampang liwat lalu lintas kutha sing sibuk. Iku uga cocog kanggo pangiriman kutha lan transportasi jarak cendhak.

Kapasitas Muatan Serbaguna: Truk pickup nduweni kapasitas muatan sing kuat, saengga cocog kanggo ngangkut macem-macem barang lan bahan kanthi efisien.

Daya Tahan Kabeh Cuaca: Kanthi rating proteksi IP65, Truk Pickup Listrik Light Duty bisa nahan kahanan cuaca sing atos, njamin linuwih lan kinerja ing macem-macem lingkungan.


Aplikasi saka Truk Pickup Listrik Tugas Ringan:

Pangiriman Kutha: Truk pickup cocog kanggo layanan kiriman ekspres, kiriman panganan, lan kabutuhan logistik kutha liyane, nawakake solusi sing lestari lan efisien kanggo kiriman jarak pungkasan.

Transportasi Logistik: Iki minangka pilihan sing apik kanggo transportasi kargo jarak cendhak, nyukupi syarat logistik bisnis sing cepet lan dipercaya.

Layanan Kutha: Truk Pickup Listrik Light Duty bisa digunakake minangka kendaraan utilitas kutha serbaguna, ndhukung tugas kayata layanan sanitasi lan patroli kutha, ningkatake efisiensi operasional nalika nyuda dampak lingkungan.


Rincian Pengisian Daya:

Kanggo ngisi Truk Pickup Listrik Cahya, sambungake menyang soket kluwarga 220V, 16A standar. Wektu pangisi daya kisaran saka 8 nganti 10 jam. Lampu indikator pangisi daya nampilake macem-macem kahanan: lampu abang sumunar nalika ngisi daya, lampu ijo sing padhet nalika meh kebak, lan lampu mati nalika diisi daya. Kanggo efisiensi pangisian daya lan umur baterei sing optimal, disaranake ngisi kendharaan nalika level baterei ana ing antarane 30% nganti 70%, ngindhari discharge jero utawa over-discharge.


Kinerja Range:

Ing kahanan suhu sekitar udakara 25â, Truk Pickup Listrik Light Duty bisa nggayuh jarak maksimal 120-180 kilometer ing dalan sing rata, kanthi kecepatan konstan 30 km / jam tanpa beban. Nanging, kisaran nyata bisa beda-beda amarga faktor kayata suhu sekitar, kahanan dalan, kabiasaan nyopir, lan muatan. Disaranake nimbang faktor kasebut nalika ngrancang kegiatan nyopir lan ngisi daya kanggo kinerja sing optimal.


Fitur Desain lan Kinerja:

Gandar: Truk Pickup Listrik Cahya dilengkapi poros terpadu gaya truk sing entheng, bisa nangani macem-macem syarat muat lan angkut.

Sistem Kemudi: Truk pickup nduweni mekanisme kemudi rak lan pinion, nyedhiyakake kinerja setir sing akurat lan responsif kanggo pengalaman nyopir sing nyenengake, sanajan ing kecepatan sing luwih dhuwur.

Sistem Suspensi Belakang: Kanthi pegas rwaning sing kaku variabel, sistem suspensi mburi Truk Pickup Listrik Light Duty njamin kemampuan nggawa beban lan kenyamanan penumpang, adaptasi karo permukaan dalan sing kasar.

Sistem Rem: Truk pickup nggunakake konfigurasi rem cakram ngarep lan mburi, nyedhiyakake kinerja rem sing kuat. Garis rem digawe saka pipa Bundy logam, njamin persiyapan sing aman lan dipercaya kanggo nyopir kanthi kacepetan dhuwur.

Kacepetan Maksimum: Truk Pickup Listrik Cahya nduweni kecepatan kendaraan standar 40 km/jam. Nanging, dilengkapi motor 5 kW, bisa tekan kecepatan nganti 60 km / h, nawakake akselerasi cepet lan ngluwihi saingan ing sawijining kelas.


Fitur safety:

Safety iku paling penting ing desain saka Light Duty Electric Pickup Truck. Iki kalebu fitur safety penting kanggo njamin pengalaman nyopir sing aman:

Sabuk Pengaman: Sabuk pengaman sing bisa diatur dipasang kanggo driver lan penumpang, nyedhiyakake proteksi penting yen ana tabrakan utawa rem dadakan.

Airbags: Airbag ngarep kalebu kanggo nyilikake impact yen ana tabrakan ngarep, prioritizing safety driver lan penumpang ngarep.

Anti-lock Braking System (ABS): Sistem ABS nyegah kunci roda nalika ngerem, nambah stabilitas lan kontrol kendaraan, nyumbang kanggo safety sakabèhé.

Kontrol Stabilitas Elektronik (ESC): ESC kanthi otomatis nyetel gaya rem kendaraan lan output mesin kanggo njaga stabilitas sajrone maneuver dadakan utawa nalika nyopir ing permukaan sing lunyu, njamin kontrol lan safety sing optimal.

Sensor Parkir Reverse: Sensor parkir mburi mbantu parkir sing aman lan akurat, nyuda resiko tabrakan nalika mbalikke, nyedhiyakake penak lan safety nalika maneuver parkir.


Model mobil


data dhasar

Panjang * lebar * dhuwur (mm)

3475*1375*1620

Dimensi internal wadah Panjang * lebar * dhuwur (mm)

1620×1245×300

Jarak roda (mm)

2315

Massa persiapan (kg)

710


Kualitas kargo (kg)

500

Kursi

2

Spesifikasi

Kacepetan maksimal (km/h)

40ï¼è¡¨æ¾45ï¼40 (tabel nuduhake 45)

Kemampuan kelas

25%

Diameter puteran minimal (m)

â¤9

Jarak lemah minimal (mm, tanpa beban)

â¥150


Paramèter trem / motor

Spesifikasi baterei daya (V/Ah)

72V, 100Ah

(km) Driving Range

â¥120

Jinis baterei

Baterei asam timbal tanpa pangopènan

Pangisi daya baterei

220V kendaraan dipasang

Wektu pengisian (h)

8~10

Jinis motor

Motor asinkron

Daya motor (kW)

4KW

5KW



Hot Tags: Truk Pickup Listrik Tugas Ringan, Disesuaikan, Gampang dijaga, Kualitas, Murah, Awet, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, EEC, COC

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.