Ngarep > Produk > EV Pickup > Truk Pickup EV cahya > Truk Pickup Listrik Tenaga Motor Ganda
Truk Pickup Listrik Tenaga Motor Ganda
  • Truk Pickup Listrik Tenaga Motor GandaTruk Pickup Listrik Tenaga Motor Ganda
  • Truk Pickup Listrik Tenaga Motor GandaTruk Pickup Listrik Tenaga Motor Ganda
  • Truk Pickup Listrik Tenaga Motor GandaTruk Pickup Listrik Tenaga Motor Ganda
  • Truk Pickup Listrik Tenaga Motor GandaTruk Pickup Listrik Tenaga Motor Ganda
  • Truk Pickup Listrik Tenaga Motor GandaTruk Pickup Listrik Tenaga Motor Ganda
  • Truk Pickup Listrik Tenaga Motor GandaTruk Pickup Listrik Tenaga Motor Ganda

Truk Pickup Listrik Tenaga Motor Ganda

Sampeyan disambut teka ing pabrik kita kanggo tuku paling anyar, rega murah, lan Truk Pickup Electric Duty Motor Light Duty sing berkualitas tinggi, HeRun ngarepake kerja sama karo sampeyan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

HeRun minangka pimpinan profesional China Dual Motor Light Duty Electric Pickup Truck kanthi kualitas lan rega sing cukup. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita.

Truk Pickup Electric Duty Motor Light Duty minangka kendaraan bermutu tinggi sing disertifikasi karo EEC COC. Truk pickup iki nggabungake teknologi listrik canggih kanthi desain inovatif, menehi solusi sing ramah lingkungan lan efisien.


Truk Pickup Electric Duty Motor Light Duty nduweni fitur ing ngisor iki:

Ramah Lingkungan: Didhukung dening sistem drive listrik motor dual, ngasilake emisi nol lan ora ana polusi swara.

Kinerja Tinggi: Teknologi baterei canggih lan sistem drive motor dual nyedhiyakake kinerja sing kuat lan akselerasi cepet.

Maneuverability: Dirancang kanthi ukuran kompak, gampang navigasi liwat lalu lintas kutha sing sibuk, cocok kanggo pangiriman kutha lan transportasi jarak cendhak.

Kapasitas Muatan: Kanthi kapasitas beban sing kuat, cocog kanggo ngangkut barang lan bahan.

Panggunaan Kabeh-Weather: Kanthi rating proteksi IP65, tahan macem-macem kahanan cuaca sing angel.

Truk Pickup Electric Duty Motor Light Duty nemokake aplikasi sing akeh ing lapangan ing ngisor iki:

Pangiriman Kutha: Cocog kanggo layanan kiriman ekspres, kiriman panganan, lan kabutuhan logistik kutha liyane.

Transportasi Logistik: Digunakake kanggo transportasi kargo jarak cendhak, katering kanggo syarat logistik sing cepet lan efisien.

Layanan Kutha: Berfungsi minangka kendaraan sarana kutha, kayata kanggo sanitasi lan patroli kutha.


Rincian Pengisian Daya:

Ngisi daya wektu njupuk kira-kira 8-10 jam lan bisa rampung nggunakake standar 220V, 16A soket kluwarga. Lampu indikator pangisi daya nuduhake kahanan sing beda-beda: sumunar abang nalika ngisi daya, cedhak pangisi daya kanthi lampu ijo sing padhet, lan mati nalika kebak. Kanggo efisiensi pangisian daya lan umur baterei sing optimal, disaranake ngisi daya kendaraan nalika level baterei antarane 30% nganti 70%. Ngindhari discharge jero utawa over-discharge kanggo nyegah degradasi baterei sing durung wayahe.


Kinerja Range:

Ing suhu sekitar udakara 25â, Dual Motor Light Duty Electric Pickup Truck entuk jarak maksimal 120 kilometer nalika disetir ing dalan sing rata kanthi kecepatan konstan 30 km / jam tanpa beban. Nanging, kisaran nyata bisa beda-beda gumantung saka faktor kayata suhu sekitar, kahanan dalan, kabiasaan nyopir, lan muatan. Disaranake nimbang faktor kasebut lan rencana nyopir lan ngisi daya.


Fitur Desain lan Kinerja:

Gandar: Dilengkapi poros terintegrasi gaya truk ringan, nyedhiyakake kapasitas tahan beban sing kuwat kanggo macem-macem kabutuhan muatan lan angkut.

Sistem Kemudi: Nggunakake mekanisme setir rak lan pinion, nyedhiyakake kinerja setir sing akurat lan responsif kanggo pengalaman nyopir sing marem ing kecepatan sing luwih dhuwur.

Sistem Suspensi Belakang: Nduweni pegas rwaning sing kaku variabel, njamin kemampuan lan kenyamanan momotan beban, adaptasi karo macem-macem permukaan dalan sing kasar.

Sistem Rem: Nggunakake konfigurasi rem cakram ngarep lan mburi drum, menehi kinerja rem sing kuat. Garis rem digawe saka pipa Bundy logam, nyedhiyakake persiyapan sing aman lan dipercaya kanggo nyopir kanthi kacepetan dhuwur.

Kacepetan Maksimum: Kacepetan kendaraan standar disetel ing 40 km / h, nanging kanthi 4.5kw lan

5.5kW motor minangka total 10kw, bisa tekan kecepatan nganti 80 km / h, nawakake akselerasi cepet lan outperforming saingan ing sawijining kelas.


Fitur safety:

Keamanan minangka prioritas utama ing desain Truk Pickup Electric Duty Light Duty Motor. Iki kalebu fitur safety ing ngisor iki kanggo njamin pengalaman nyopir sing aman:

Sabuk Pengaman: Dilengkapi sabuk pengaman sing bisa diatur kanggo sopir lan penumpang, nyedhiyakake perlindungan penting yen ana tabrakan utawa ngerem dadakan.

Airbags: Airbag ngarep dipasang kanggo driver lan penumpang ngarep, minimalake impact yen ana tabrakan ngarep.

Anti-lock Braking System (ABS): Sistem ABS nyegah kunci roda nalika ngerem, nambah stabilitas lan kontrol kendaraan.

Kontrol Stabilitas Elektronik (ESC): ESC kanthi otomatis nyetel gaya rem kendaraan lan output mesin kanggo njaga stabilitas sajrone maneuver dadakan utawa ing permukaan sing lunyu.

Sensor Parkir Reverse: Sensor parkir mburi mbantu parkir sing aman lan akurat, nyuda resiko tabrakan nalika mbalikke.


Parameter produk:

Model mobil

KK1121D10

data dhasar

Panjang * lebar * dhuwur (mm)

3650×1510×1820

Dimensi internal wadah Panjang * lebar * dhuwur (mm)

1620×1245×300

Jarak roda (mm)

2340

Massa persiapan (kg)

850

Kualitas kargo (kg)

300

Kursi

2

Spesifikasi

Kacepetan maksimal (km/h)

80 (tabel nuduhake 85)

Kemampuan kelas

35%

Diameter puteran minimal (m)

â¤11

Jarak lemah minimal (mm, tanpa beban)

â¥200

çµè½¦/çµæºåæ°Parameter trem/motor

Spesifikasi baterei daya (V/Ah)

72V, 206Ah

ï¼¼kmï¼Driving range

â¥120

Jinis baterei

baterei lithium wesi fosfat

Pangisi daya baterei

Tipe kendaraan 110-220V (tegangan lebar)

Wektu pengisian (h)

6~8

Jinis motor

Motor asinkron

Daya motor (kW)

10,5 kW


Garansi lan Layanan Sawise-sales:

We offer babar pisan lengkap lan layanan sawise-sales, Tim profesional kita darmabakti kanggo nyediakake technical support pas wektune lan pitulungan kanggo njamin kepuasan karo produk. Garansi kalebu cacat manufaktur lan komponen sing rusak, menehi katentreman lan linuwih.




Hot Tags: Truk Pickup Listrik Cahya Motor Ganda, Disesuaikan, Gampang dijaga, Kualitas, Murah, Awet, Produsen, Pemasok, Pabrik, Ing Simpenan, EEC, COC

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.